İyi geceler diliyorum;

Daha önce aparman yöneticisne bazı taleplerde bulunmuş ihtar çekmiştik, taleplerimiz yerine gelmedi. Sanıyorum artık gelmeyecekte... Toplantı yapacağını bildirdi ve belki bir çözüm olur diyerek katıldı eşim. Lakin ihtar ile ilgili konuları konuşmayı geçtim yönetici benim hakkımda -psikolojisi bozuk, psikopat insanları, gözetliyor, deli, dedikoducu gibi kelimeler kullanmış. Tüm toplantıya katılanların içinde yapmış bunu. Eşim ve diğer kat malikleri şahit olmuşlar. İhtar hususunda sulh hukuk mahkemesine dava açacağız ayrıca, lakin ben hakaret ve iftira davası açmak istiyorum. Diğer kişilerin yalancı şahitlik yapma ihtimalleri nedir? Yaklaşık 4-5 kişinin bulunduğu bir ortamda geçiyor konuşma hatta eşim kendisini biraz zor tutmuş, haksız duruma düşmemek için dayanamadım artık ve çıktım ben çıkarken hala birine dönmüş senin hakkında deli bu kadın falan diyordu dedi... Daha öncede suç isnat etmişti zaten buna istinaden kabul etmediğimizi bildiren bir ihtar çekmiştik kendisine. Ben ortamda bulunan herkesi şahit göstermek istiyorum. Lakin eşim yalan beyan verebilirler mi bize dönmesin diyor... Benim bildiğim şahitler önce tek tek dinleniyor. Birbirlerinden haberdar olmuyorlar. Bu hususta ayrıca bir avukatla mı hareket etmeliyim? Barodan talep edebilir miyim? Yalancı şahitlik yapan olursa ne şekilde ilerlemeliyiz?