Merhaba geçen gün avukatlık bürosundan arandım icra dosyamın olduğunu belirttiler elime tebligat ulaşmadı edevletten icra dosyasını gördüm icraya itiraz dilekçesi vereceğim alacaklı olan elektrik kurumunada itirazımı yaptım benim sorum şu şekilde;
Emlakçıdan daire kiraladım elektriği kontrol ettim bir sayaca bağlıydı emlakçıya sordum bazı daireler ortak kullanıyor dedi bende ay sonu kapımı çalar problem olmaz diye düşündüm bir sene oturdum kapıma gelen olmadı ve evden ayrıldım 3 ay sonra enerjisa bana tutanak tutmuş usulsüz kullanım kaçak kullanım benden öncekileride bana faturalandırmış benden önce o daireye sayaç takılması için tesisat alınmamış fatura bugüne kadar benden öncekide dahil hiç çıkmamış ve benim aboneliğim yok ve tutanak ben taşındıktan 3 ay sonra benim adıma tutulmuş itirazımı yaptım elektrik hizmeti almak zorunda olmadığımı sayaca kesinlikle müdahale etmediğimi ve elektrik sayacı odasının kitli olduğunu sadece site görevlisinin girdiğini ve ilk taşındığımda kontrol ettiğimde bir sayaca bağlı olduğunu dilekçemde belirttim süreç nasıl sonuçlanır tavsiyeleriniz nedir ?