Merhaba
Hasta ve yürüyemeyen Annem tedavi olmak için kredi çekmek istedi ama sicili bozuk olduğu için çekemedi bir tanıdığımız vasıtasıyla bir adam komisyon karşılığı yardımcı olacağını ziraat bankası müdürünün arkadaşı olduğunu söyledi annem sgkdan maaş ödemeli olarak kömür almıştı ve her ay maaşından taksit taksit kesinti oluyordu şahıs bu kesintinin sorun olacağını söyledi ve bu miktarın ödenmesi gerektiğini parayı ona vermemizi sgk da tanıdıkları olduğunu söyledi bize bir bayanın iban numarası verdi ve bu bayanın ziraat bankası müdürünün karısı olduğunu söyledi bende kendi hesabımdan 4800lirayı bu hesaba yatırdım ve açıklama kısmına annemin kömür borcu ödenmek üzere gönderildiğini yazdım aradan bir yıl geçti şahıs ne krediyi çekti nede parayı iade etti hesap sahibi bayana ulaştık bayan evli olmadığını o şahsın arkadaşı olduğunu hesabını kullanmak için rica ettiğini ve bankamatik kartını ona verdiğini para yı kendisinin almadığını söyledi şimdi ne yapmalıyım şahsı savcılığa suç duyurusunda bulunan ben mi olmalıyım annem mi parayı nasıl alabiliriz bayana icra davası açarken banka dekontu yeterli delil olurmu direkt ödeme emri yollayabilir miyiz bayanın adresini bilmiyorum mahkeme yoluyla adresi bankadan öğrenilebilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim