meraba efendim

öncellikle olayı en başından anlatmak istiyorum

bundan 2 ay önce annemle bahçemizde bi işle uğraşırken bizim evin yanında oturan benden birkaç yaş büyük adam yaklaştı bahçeye baktım bir kez. sonra gelip ne bakıyorsun diye hakaret etmeye başladı. ben karşılık dahi vermedim bana bakma ben daha önce adam vurdum seni öldürürüm diye tehdit etti sonra ben gittim cumhuriyet savcılığına suç duyurumu yaptım.

2 ay geçti demiştim. dün gece evde çıktım markete gidecektim bu bir dükkanın içindeydi beni görünce dışarı çıktı. sen iki ay önce bana ne bakıyorsun diye diklenmeye başladı git işine seninle alakam yok dedim yoluma devam edecektim kolumdan tuttu küfür etti yine karşılık vermedim yoluma gitmek için döndüm arkamdan enseme bir darbe vurdu ( ensemde iki çizik izi doktor tarafından görüldü darp raporuna da yazıldı). ben döndüm ittirdim bana yumruk salladı alnıma geldi alnımda çizik açılma gibi bişey oldu onu da rapora yazdı doktor. ben yere düştüm yerden kalktım üstüme koşuyordu ayağımı tekme atar gibi hale getirip kendimden savuşturdum sadece kendimi savundum. sonra markete gittim ve polis çağırdım.

polis geldi, polisin yanında tehdit etti ben onu sonra yakalarım dedi polis bişey demedi.

sonra karakola gittik anlattığım gibi hastaneye gittik alnımdaki ensemdeki çizikler parmaklarımda çizikler bacağımdaki ağrı yazıldı röntgen çekildi.

sonra bu utanmadan o da bana vurdu diyip şikayetçi olmuş.

karakolda bütün akrabaları benim tarafımda oldu sen haklısın boşver şikayetçi olma dediler beni teselli etmeye çalıştılar

bu sırada kendi babasına dinleme şunları diye kavgaya tutuştu ve bütün polislerin içinde ananızı.... diye küfür etti. onu aldılar bi yere kapattılar

ben ifademde bunların hepsini anlattım. bana ifademi verdi uzlaşma formu gelcek dedi gönderdi.

efendim için rahat etmiyor ben polis olmaya çalışan bir insanım hep beladan kavgadan uzak durdum sicilim bozulmasın diye..bu olaydan benim başıma bir iş gelir mi hukuki olarak....haklıyken içim içimi yiyor lütfen bana yardımcı olur musunuz