merhaba,
Fethiyede bir otelden gidiş tarihimizden 3 ay önce 7 kişilik aile rezervasyonu yaptırdık. gidiş tarihimizden 1 gün önce otelden sms gelerek bizim, baska bir dolandırıcı tur firmasina ödeme yaptığımızı ve bizi asla kabul etmeyeceklerini söyleyerek mağduriyetimiz karsısında hicbirsey yapmadılar. daha sonra kredi kartı ekstreme baktığımda durumun böyle oldugunu öğrendim. tur şirketi kendini otelmiş gibi gösterip otelin ismine fake bir site kurup dolandırıcılık yapmak,insanların psikolojik durumlarını cökertmek ve paralarını calip zenginliklerini arttırmak adına kurulmus bir sirket oldugunu öğrendik. ne otelin telefonlarına ulasabiliyoruz ne de tur şirketine...

otelin bir sitesi açılıyor ve heryerde indirim reklamları yapiliyor ve otelin bunu bilmemesi mümkün değil 2 firma topu birbirine atarak insanları dolandırıyorlar gibi düşünerek hem tur firmasina hemde otele savcılıktan suc duyurusunda bulundum , il tüketici hakem heyetine dilekçe verdim ve paramın cekilmis oldugu (4 taksidi ödenmis hala 2 taksiti duruyor) kredi kartıma 2 taksidin derhal durdurulması icin harcama itirazinda bulundum (hala sonuc bekliyorum)

yaptığım suc duyurusunun sadece cezai yaptırımı oldugunu biliyorum. maddi ve manevi mağduriyetimi ne yolla karsılatabilirim. ödediğim 4 taksiti geri almak ve hala işlemekte olan 2 taksiti durdurmak adına yapabileceklerim nelerdir.
bu mağduriyeti diğer insanlara yaşatmamaları icin ne yapmak gerekir ilginize teşekkür ederim.