Sayın ilgili;

Nişantaşında,bir binanın bahçe katında oturuyorum. Bahçeye bir benim dairemden,bir de binanın bahceye ortak çıkışının,kapıcı dairesine ilave edilmesi suretiyle oluşturulmuş,kapıcı dairesinin içinden bir kapıdan çıkış bulunmakta.Ayrıca kapıcı dairesi de bınanın ortak alanı olup bir daire değil ardiye alanıdır ve kat maliklerinin izniylle orada yaşamaktadır.

Bu daireye taşındığımız günden beri,bahçenin kullanımı,kapıcı ile aramızda bir sorun olmustur ve cok tatsız olayların yaşanmasına yol açmıştır.bu sorunun çözümü için,apartman sakınlerıyle toplantı yapılsa dahi biz yeni oldugumuz ve herkes 30 yıldır o bınada yasadıgı ıcın kapıcının lehine objektif olmayan kararlar vermıstır.

Oncelık sorun şudur ki biz kesinlkle bahce kullanmasıyla alakalı bır kısıtlama getırmyoruz ancak ortak alan kurallarına uymasını ıstıyoruz.Fakat apartman gorevlısı son derece cırkın usluplarla cevep vermektedır.

Sorun olan konulara gelırsek;

1.Arka bahce de her yere ıstedıgı gıbı çirkin çiçekler koymakta ve temızlıgını de duzgun yapmamakta her yer salyongoz olmus durumdadır.Evımızın camına kadar salyongoz oluyor.Cıceklerı bu sekılde koymasının yalnıs oldugunu soylesekte dinlemıyor.Hergun inatla başka başka saksılarda çirkin kurumuş bitkiler getiriyor.Bahceyı guzellestırmek adı altında çöplüğe cevırıyor.ve bunu sadece bizimle inatlaşmak için yapıyor.

2. 2 agaç arasına eskden kalma sekılde ip gererek camasır asıyor.Tam salonumun karsısında carsaf ve ıc camasırı goruyorum..Bır camasırlık almasını ve ona asmasını soylesekte bunu kabul etmıyor.

En sonunda bu olaylar yuzunden tartısmalar yasanmıs bizde iki agac arasında ki iplği çıkarmısştık.Buna istinaden çıldırmıs gibi bahceye gelerek teras olarak yaptıgımız tik alanları elinde kürek ile zarar vermiş kırmıştır.

Bizim sesımız yukselse de asla ve asla hakaret ve tehdıt yoktur.Ancak kendısı ve eşiyle birlikte bize türlü türlü hakaret ve tehdit etmiştir.Terası kırma ve tehdıtlerının kufurlerının hepsını vıdeo kaydına aldım.(Hatta bir cümesini sizinle paylaşıyorum.Beni işaret ederek o saksılar nerenize battı diye bagırdı,ayrıca eşime erkeksen adamsan ben burdayken çıkar o ipliği demiştir.)

Sizlere sorum bir apartman görevlisi asla küçümsemiyorum ancak bir kat malikiyle nasıl bu sekılde iletişime gecer.Tehdit ve hakaret eder.

2 agaç arasına ip gererek çamasır asabılır mı?Diğer malikler buna onay verse bile bizim bu durumdan rahasız olmamızın herhangı bir yaptırımı yokmudur.

Bizim bu konuda yapacaklarımız nelerdir?

Yardımcı olursanız cok memnun olurum

Şimdiden çok teşekkürler.