öncelikle selamlar ben bi olaya kariştim benim yiğenimi 2 kişi zorla ülkü ocaklarina götürmeye çalişiyorlar oda gitmeyince dövüyorlar bende cocukla denk geldim gene 2 kişiler konuşuyodum normal birşekilde banada saldirdilar yiğenimle ayni muhitte oturuyorlar çocuk arayip tehdit etmiş bizde onu evine birakmaya gittik abisini aradik arabayla almaya geldi o sirada cocuklar denk geldi 15 kişi sopalarla saldirmaya başladilar benim yanimda olan arkadaşimin kafasina sopayla vurdu yarildi benim kulağima birtane vurdu bende can havliyle o kargaşada 2 tane biçak salladim koluma vurdu birtane kolum kirildi sandim biz kaçtik hastaneye gittik polislere teslim oldum benim vurduğumu söyledim ama çocukda 6 delik varmiş birtanesi bel üstü az birşey çok kan kaybettiği için doktor ölüm riski demiş beni nezarete attilar cocuk kendinde ölme olayi yok ben sabah savciya çiktim arkadaşla ifademde ayni bu şekilde doktor 2 farkli biçak var 1 i şiş 1 i biçak demiş 7 santim sol poposunda varmiş şuan 2 ameltiyata girmiş %90 sakat kalma ihtimali varmiş savciyada böyle anlattim saldilar beni yaşim reşit değilim 17 bu olayin sonucu ne olur BU İLK OLAYIM

- - - Updated - - -

BIÇAĞIDA HASTANENİN ORDA BİYERE ATTIM BUNUDA BELİRTİTİM