Merhabalar Bundan 1.5 Sene Önce Sevgilim Olan Bayandan Bir Çocugum Oldu.(Yanlız Şöyle 6 ay ayrıydık Beni Terketmişti Bende Çocuk Benimmiki Felen Deyince Sürekli Annes Bana Bağırıyodu Beni Kızım Sokak o... Bilmem Ne Kız Arkadaşımda Trip Atıyordu Bende Aşık Oldugum İçin Gözüm Görmüyordu Ve Konuyu Açmadım Fazla) Çocugum Olduktan Sonra Evlendik İzmirde Yaşıyordu Kendisi İstanbula Geldi.
Bütün Evi Eşyaları Vs Vs Herşeyi Ben Dizdim.
En Ufak Tartışmamızı Bile Annesine Anlatıyordu Benim Azımdan Yanlışlıkla Küfür Çıktı Ve Ben Defalarca Özür Diledim Kadına Şiddet Gösteren Bi İnsan Degilim.Babam Annem Aydı Çocugu Babama Göstermek İstemiştim Kendisi Göstermek İstemedi Öyle Kavga Çıktı Bende Küfür Ettim Olay Bu Annesi İzmirden Kalkıp İstanbula Geldi Eşyalarını Topladılar Boşancakmış Benden Neyse Onu Bi Şekil Toparladık. Eve Geldim Hastayım Ölüyorum ama İşten İzin Almışım Dışarı Çıkmak İstedi Ben ölüyorum Hastalıktan Bide Öyle Kavga Çıktı
Annesini Aradı Gene.Annesi Kızımı Bindiriosun Otbüse Gönderiosun Dedi.
Eşim Olacak İnsanda izmire gitti 3 ay evli kaldık . Tam 1 sene Olunca Bana Çekişmeli Boşanma Davası Açtı.
Çocugumu Görmek İstedikçe Abisi Annesi Tehdit Etti 5 ay sonra izmire gittim çocugu görmek için evden kovdu abisi beni. İstanbula gelicez biz diyip tehtid ettiler

Ben 2 mahkemeyede çıkmadım izmirde mahkeme erteleme olmuş hep. Yarın Dilekce Vericem İfademi İstanbulda Vermek İstiyorum Diye .
Çocugumu Görmeği Yasaklamışlar Bana Eşim Olacak Bayan Zaten ayrıldıgımdan beri benle konuşmuyor annesiyle irtibata geçiyorum onunda keyfine göre
Anlıcagınız Çok Terbiyesiz insanlara bulaştım kurtulmak istiyorum
yemin ederim evlilikten Soğudum

Sizce Ne Yapmalıyım . Yardım edin lütfen