Herkese hayırlı akşamlar başımda bu olay var bu aralar bilgi sahibi değilim ilk defa böyle bişey başıma geliyor konuyu anlatıyorum geçen hafta bı araba sattım araç ağır hasar kayitlidi bunuda sattığım kişiye söyledim Exper raporlarında da yazıyor zaten noter kağıdının altinada bu aracı ağır hasar kayıtlı alıyorum mesuliyet benimdir diyip imza artırdım çünkü aracın plakada görünüyordu ahir hasarı saseden temizdi ileride aracın plkasini değiştirip hasar kaydını sildirip basim agirmasin diye noterde bunu yazdırdım neyse aracı sattığım kişi 3 gün sonra beni aradı kasko yapınca pert kaydı görünüyor dedi benim haberim yoktu aldığım kişiyi aradım ağır hasar kaydı pert kaydıdır dedi haberi varmış kaskodan öle bişey çıktığından sonra bana ayıplı mal sattı diyebbana ihbarname göndermiş bende karşılık verdim ağır hasar kaydını bildiğini söyledim şimdide dava acicam diyor bu olay nasıl sonuçlanır param olsa aracı geri alacağım uğraşmaya yım diye ama borçlarımi kapattım arabayı satıp herkese kayıtlı akşamlar