09.08.2017 tarihinde internetten Apple İphone SE model telefon aldım.Bir süre sonra yeni güncelleme çıktı ve telefonu güncelledim.Ekran şifresiyle(parola)ile kullanmak istemediğim için parolayı kapattım.Telefonu yeniden açtığım zaman ilk başta telefonun tepki vermemesi dikkatimi çekti.Ekran kapat aç yapınca algılıyordu..

19.12.2017 tarihinde servise verdim 23.12.2017 tarihinde donanımsal sorun diye yeni cihaz verdiler.E-devletten baktığımda anakart sorunuyla değiştirildi diyordu.

Yeni verilen telefonda da aynı sorun çıktığı için tekrar servise verdim 07.01.2018 tarihinde.Ertesi gün incelendi herhangi bir sorun yoktur telefonu alabilirsiniz mesajı geldi.Telefonu almaya gittiğimde sorun devam ediyordu ve almadan tekrar servise verildi.(Yetkili servis:Tamamı ya da bir bölümü dokunmayı tanımıyor)Bu sefer onarım merkezi Gebze'ye gönderildi.Herhangi bir sorun yoktur yazılım yükleyerek geri gönderdiler.Bu arada 7-8 kıdemli danışman ile görüştüm.Danışman son kez servise vermemi istedi.
16.01.2018 tarihinde tekrar servise verdim.Servis birçok sorun tespiti yaptı ve onarım merkezi Gebze'ye tekrar gönderdi.Gebze inceledi ve ekranda bir sorun gördüğü için sadece ekran değişimi yapıp geri gönderdi.Sorun telefonu aldığımda devam ediyordu.Danışman kendi yetkisini kullanarak yeni telefon verilmesini sağlayacaktı ama hiçbir dönüş yapılmadı ve olumsuz rapor verilmediğinden de telefon değişimi yapılmıyor.Danışmanlarla konuşmalarım devam ediyor servise vermeniz gerekmektedir diyor ama servis bir sorun bulamayıp geri gönderiyor.Yetkili servis sorunumu görüyor ama onarım merkezi görmüyor.Servise gitmekten bıktım ne yapacağım bilmiyorum..

Sizce tekrar servise mi vereyim yoksa tüketici heyetine mi?

Saygılarımla.