13.05.2004 Tarihinden itibaren sanovel ilaç firmasında tıbbı mümessil olarak çalısmaktayım .Şirketle hiç bir alakası bulunmayan ancak evli olan bir insanla birlikteliğim vardı, bu ilişkimi , özel hayatım tabiki gizli yasıyordum ancak bu insan son 1,5 yıldır bana korkunç bir şekilde şiddet uyguluyordu ve ilişkiyi bitirdiğim takdirde herkese söyleyeceğine dair beni tehdit ediyordu.Ben cesaretim toplayıp ondan ayrıldım. 2 ay önce.Kndime yeni bir ev tutup baska bir yerde de 1 aydır yasıyorum.Bu kişi dediğini çok kötü bir sekilde iftiralarda bulunarak müdürümü ve benim tüm arkadaşlarımı arayarak yaptı.Müdürüm 11.09.2006 tarihi aksamı bu kişinin kendisini aradığını ve beni hiç dinlemeden bana güvenin kalmadığını benimle çalısmak istemediğini söyledi.Bende beni özel hayatımı değerlendirerek çalısmak istemediğinizi söylüyorsanız bende sizinle çalısmak istemiyorum ,o zaman gereğini yapın tazminatımı verin çıkarın dedim .Bana tazminatımın verileceğini hatta kendisini yeni bir işe basvururken referans yazabileceğimi yeni bir işle yeni bir hayata baslayabileceğimi söyledi ve telefonu kapadık.12.09.06 aksamı bugun ne yaptın çalıstınmı ?,daha karar vermedim çalıs diye telefon etti ve bugun 15.09.2006 tarihinde 1:30 da şirket aracından özel esyalarını alıp ofise gitmem istendi.Bende şirkete ait olan kredi kartları ,kimlik, palm cihazı, sağlık sigorta kartı gibi üzerime zimmetli olan esyaları alıp kız kardeşimle gayet iyi niyetli bir sekilde ofise gittim.Ofiste bölge müdürüm ve personel müdürü vardı.Bana 12,13,14.09.2006 tarhlerinde üst üste işe gelmediniz işaktiniz fesh edilmiştir yazılı ,noterden adrese yazılmıs olan bir kağıdı gösterdiler ve tazminatımı vermeyeceklerini ve istifa mektubu yazmam gerektiğini söylediler.Bende kabul etmedim ve bu yaptıklarının iyi niyetle yapılan bir sey olmadığını böyle yapacağınızı bilseydim avukatımla gelirdim tek taraflı bu sekilde yapamazsınız bende şirket aracı vs yi teslim etmiyorum, gereken hukuki sekilde teslim etmek istediğimi söyledim. Onlarda polis çağırırz o zaman şirket mallarını gasp etmekten şikayetçi oluruz seklinde tehdit ettiler .Bende buyrun ben arayayım diye 155 çevirdim ve onlara durumu anlattım.Ordan benim birseye imza atmadığım takdirdeböyle bir sey olmayacağını ögrenince gitmek istediğimi ve teslim etmeyeceğimi söyledim çünki aracı aldıklarında beni iştende alıkoyduklarını belirttim .personel müdürü bana işimimi ögreteceksin terbiyesiz ve iş kıyafetlerimde çalısmaya uygun olmasına rağmen işe böylemi bu kıyafetlemi geliyorsun dedi üzerimde kumas pantolon ve gömlek vardı.Bende evet bu kıyafetle böyle çalısıyorıum dedim ve kardeşimi alıp kapıya yöneldiğimde personel müdürü üzerime saldırdı ve elimden ,çantamdan zorla anahtarı ,kartı almaya kalktı kapıyı itti ve açmamıza engel olmaya çalıstı ve ben imdaat diye çığlık atarak ancak çıkabildim ve kardeşimde olmasaydı ordan bu şekilde çıkamazdım yanımda biri olmasına rağmenbunları yapan kişi kimbilir yalnızken neler yapardı.ofis binasından çıktım 155 aradım bunlar tabi bu arada maltepede bir tanıdık polis vasıtasıyla birseyler yapmaya çalışmıslardı telefonla recep isminde biriyle görüşmüştü.Ofisin yakınında polisi bekledik.Polis ekibi gelince durumu onlara anlattım müdürle personel müdürüde bu arada bir yere gitmişler ofis önünde tekrar karsılastık .Geldiklerinde karakola gittiklerini söylediler ve aynı kötü niyetli tarzlarını devam ettirdiler.Polis bir rapor tutmadı onlar ofise girdiler, daha sonra polis cumhuriyet savcılığına basvurmalsınız dedi ve bize adliyenin yerini gösterdiler.Müracat savcıyla görüstüm dinlemedi bile doğal olarak dilekçe yazmalısın dedi.Bana gösterdikleri iş akti feshini ben ordan almıstım notere gösterdiğimde bu bugun yani 15.09.2006 tarihli siz bunu almıs gözükmüyorsunuz ,bu bugun postaya verilmiştir ve pazartesi gelir yani şuan bunu görmemiş sayılırsınız yasal olarak ulasmamıs elinize dedi.Ordaki adres 2,5 yıl önce oturduğum adres bu adresede gittim baktım gelen bir sey yok muhtarlıgada ulasmamıs.Bundan sonraki süreç ne olur bunların bana bu sekilde davranmaya bir hakkı varmı?Pazartesi günü bir avukatla görüseceğim ama pazartesi sabahı işin başındamı olmalıyım.Benim işim belli bölge içersinde hastane eczane ziyaretleri şeklindedir ve benim işe gitmediğimi kanıtlaması için 3 gün boyunca programım doğrultusunda ünite ünite dr dr gezip sorması lazım ki ,buna rağmen bu işte bu programı zaten herzaman modu moduna uygulamak mümkün olmuyor .Görceğiniz drlardan biri gelmemiş, hastası çok sizi almamıs yada birisi sizden bir sey rica ediyor yeri geliyor araçla bir yere götürebileceğiniz, hiç bir zaman sabit kalamayacağınız bir iş.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.