İyi günler, Ocak 2017'de başladığım özel sektör işten Ekim 2017'de ayrıldım. Aradan geçen 9 ay sürede maaşım elden ve gecikmeli olarak verildi. Ekim ayında işten ayrılmadan önce içeride 1.500 TL alacağım vardı, işletmenin sahibi şu an veremeyeceğini, ancak ilerleyen günlerde ödeme yapabileceğini belirtti. Ben de işletme sahibi ve elemanlarıyla samimi olduğum için kabul ettim. 9 aylık çalışma süresinde sigortam her aya 15 gün düşecek şekilde yatırıldı. İşten ayrıldıktan bir süre sonra sigorta şirketiyle ilgili bir problem olmaması için beni çağırıp bu işletmeden alacağım yoktur ibareli bir sigorta sonlandırma dilekçesi imzaladım. Bu dilekçeyi imzaladıktan sonra içeride kalan bakiyenin de verileceğini düşünüyordum fakat işten ayrılırken söylemiş oldukları bahaneyi tekrarladılar. Haliyle kağıdı imzalayıp alacağımı da alamadan iş yerinden ayrıldım. Bu durumda adli yollarla hiç bir şekilde hakkımı arayamacağımı söylediler, yaklaşık 3 aydır defalarca arayıp ödemelerini söylesem de maalesef geçen sürede içerideki alacağımın 200 TL'sini alabildim. Sizce ne yapmalıyım, hakkımı nasıl arayabilirim?