2001 Eylül ayından bu yana Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında Bilgisayar Uzman Usta Öğretici olarak Görev yapmaktayım. 2006 yılı bitimine (sözleşme imzalama tarihine kadar) diğer öğretmen arkadaşlarla aynı ücreti alıyordum. sözleşme tarihinde ben ve diğer arkadaşıma 850 YTL çıplak maaş (ek ders olmadan) teklif ettiler ve sözleşmeyi bu şekilde imzalamamızı istediler. diğer arkadaşım imzaladı ben ise imzalamadım. şu an itibariyle eski söleşmem yenilenmiş durumda. okulun açılış dönemindeki seminer haftasında bir kaç kez görüştük ve bir anlaşmaya varamadık. ilk önce agustos ayının maaşını 850 YTL olarak yatırdılar itirazım üzerine tekrar düzelttiler. henüz bir sözleşme imzalamadım ve imzalamayıda düşünmüyorum bu şartlarda. sormak istediğim; Bu şekilde bir sözleşme sunmaları kanuna ne kadar uygun. ve yaptırım gücü nedir?
bu şekilde devam ettiğimi düşünürsek önümüzdeki yıl sonunda yine aynı teklifle karşılaştığımda nasıl bir yol izlemeliyim?
Kanunen benim yapabileceğim neler vardır?
bu konularla ilgili bilgisi olan arkadaşların beni bilgilendirmesi için şimdiden teşekkür ederim. saygılar.