Merhaba, 04.03.2015 tarihinde B a2 ehliyet için sürücü kursuna başvuruda bulundum tüm sınavları ve sürüş testini başarı ile tamamladım 12. ayda beni sürücü kursundan arayıp sertifikalarımı alabilecegimi söylediler 30.12.2015 tarihinde sertifikalarımı elden teslim aldım ve belgelere 30.12.2015 tarihi ile imza attım belgenin üstündede teslim tarihi olarak 30.12.2015 belirtiliyor. Ama sertifikaların üzerinde veriliş tarihi olarak a2 sertifikasında 28.11.2015 b sertifikasında 22.08.2015 yazıyor bu konuda bana bir şey söylenmedi tabi sürücü kursunuda suçlayamıyorum sertifikaları aldıktan sonra askere gitmiştim ehliyetimi almadan ve gelincede son tarihi benim sertifikaları elden teslim aldıgım tarih olan 30.12.2015 ten 30.12.2017 tarihine kadar geçerlilik süresi var zannediyorum şu anda sertifikalarımın yandıgını herşeyi sil baştan yapmam gerektigini söylüyor sürücü kursu sertifikaları teslim aldığım tarihin üzerinden tam 2 yıl geçmedi bu tarihi belirtip hakkımın yanmamasını sağlayıp ehliyetimi alabilirmiyim bana en azından yol göstererek yardımcı olmanızı umut ediyorum. Konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın ehliyetlerle ilgili bir yer bulamadığım için buraya açtım iyi günler herkese.