Merhabalar. Benim bir sorum olacaktı:

3 yıllık evliyim ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak istiyorum. Bunun için haziran ayında verdiğim dilekçe sonucunda 13/09/2006 (bugün) ilk davaya girdim. Boşanmayı eşimde kabul etti ancak nafaka ve tazminat karşılığında (300 ytl nafaka, 5000 ytl tazminat). Bunun sonucunda benim 2 eşimin 4 adet şahit belirtip kasım ayında ikinci celsede davaya devam edilmesi kararı alındı. Nafaka ve tazminat istemini kabul etmedim.
Biraz bizden bahsetmem gerekirse, ikimizde üniversitede okurken (1. sınıf) ailelerden gizli evlendik. Sonra aileler duydu ve onaylamasalarda kabullenmek zorunda kaldılar. Şuan ikimizde üniversiteyi bitirdik ve ikimizde çalışmıyoruz. Benim üzerime kayıtlı hiçbirşey yok, babam vefat etti ve anneminde 150 ytl ye yakın dul maaşından başka gelir ve mal varlığı yok. Abilerimin hepsi evli ve aileden uzak. Onun ise yine üzerine kayıtlı bir şeyi yok, anne ve babası ayrı babası Almanya da çalışıyo, annesinin üzerinde Ankara da bir ev var ayrıca abisi evli değil ve üzerine çalıştığı iş hariç anneannesinen kalma maaşı var. Ayrıca evi terkederken bütün eşyaları bırakıp çıktım. Çocuğumuz yok. Böyle bir durumda nafaka ve tazminat verirmiyim?
Davayı açarken verdiğim dilekçeye karşılık kendisinin yazdığı dilekçede aşırı derecede yalanlar var ve bunları kanıtlayacak şayitlerim var. Bu duruma kasım ayındaki celsede karar çıkarmı veya uzarsa ne kadar uzar?