selam ben özcan babam 4 senedir felçli 4 yıldır ben bakıyorum babamı evde bakımı benim üstüme tek başıma ve kanunen vasisi,de benim yanlız ailede 6 kardeşiz kimse bakmayı kabullenmedi 4 yıl önce ben aldım ve bakıyorum şimdi babama ufak bir miras düştüğü için abim ben bakıcam bana vereceksin bende hizmet etmek istiyorum diye bana sorun yaratıyor konuya dönecek olursam ben abimin babamı mefati üzerine istediğine inanıyorum ama bunu kanıtlama imkanım yok ve ben babamı bu kişiye hatta hiçbir kardeşime vermek istemiyorum sürekli bakmaları için vermek istemiyorum 1yada 2 ay vereyim diyorum kabul etmiyor hizmetlerinden şüpe duyarım abim vermezsen mahkeme acarım bende oğluyum bakmak istiyorum alırım diyerek senden alırım diyor ben bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum babamı ilgisiz olan bu kişilere vermek istemiyorum ölene kadar ben hizmet edip bakmak istiyorum lütfen bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim mahkeme açsa bana abim babamı benden alabilirmi almaması için ne yapabilirim cevap lütfen not.tekrar söylüyorum 4 yıldır tek başıma ben bakıyorum evde bakım sorumluğu bende ve 4 yıldır vasisiyim