Bir arkadaşımın tavsiyesi ile sitenizi buldum öncelikle bu siteyi yaptığınız için hepinize teşekkür ederim. Maddi konumum iyi olmadığı için avukat tutamadım ve ev kadını olduğum için çok fazla kişide tanımadığım için soracak birisini bulamadım. Arkadaşımın yardımı ile sorumu size sormak istiyorum. Bir birbuçuk senedir evliyim eşimin ailesi birlikte kalıyordum eşimin ailesinin kötü tutumu ve bana ve aileme hakeretleri ve son olarak evden kovulmam ve eşiminde bu karşı hiçbir şey yapmaması üzerine babamın evine sığındım eşim baba şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanma davası açtı dava red oldu. Nafaka davası açtım 400 ytl nafaka alıyorum. Şimdi eşim benden boşanmak için yeni yollar deniyor şimdi bana ihtar çekmiş 1 hafta içinde açtığım eve dön diye şimdi ben ne yapmalıyım kafam çok karışık eşimin beni tekrar istediği konusunda terettütlerim var. Ama gitmezsem ben suçlu olurmuyum bana dava açarsa ben kendimi nasıl savunurum yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.