ben 60 yaşında bir bayanım ekmeğimi belediyelerin taşeron firmalara düzenlettirdikleri festivallere katılarak kazanıyorum 5.8.2005 tarihinde katıldığım bir etkinlikte peşin param olmadığı için taşeron firmaya bir senet ve bir sözleşme imzaladım her gün perderpey ödedim bu se4net ve sözleşmenin borcunu ama firmadan ne senedimi ne de sözleşmenin kopyasını dahi geri alamadım epey bir zaman peşlerinde koştum çeşitli bahanelerle vermediler yaklaşık 6 ay sonra da senedi yırttıklarını korkmamam gerektiğini söylediler korkuyordum ama ne yapacağımı bilmiyordumaradan 1 yıl geçti ve 16.08.2006 tarihinde hiç bir tebligatta bulunmadan evime icra geldi ben senedi ve sözleşmeyi bir bayana imzalamıştım oysa borcum başka birineymiş (ciro değil yetkili başkasıymış)ödediğime dair bir kısmına belge almıştım belgede adı geçen kişi imza attığım bayandı ayrıca hiç bir ihbar ve tebligat almadım sonradan öğrendim ki muhtara ve bir komşuma şifaen söylenmiş adı geçen kişiyi tanımıyorumve binada öyle biri oturmuyor ayrıca muhtarda her zaman kaydım var 12.04.2006 da tebliğ edlen icra takibi her nedense 16.08.2006 da yani muhtarın sorumluluğu bittikten sonra uygulamaya konuluyor ve ben itiraz hakkımı kaybediyorum ayrıca malbeyanından da dava açılıyor ama gene tebligat gelmiyor sonuçta ödediğim parayı yeniden ödemek zorunda bırakılıyorumavukat tuttum ama avukatımın da yapacağı pek birşey kalmamış görünüyor lütfen bu kanunun değiştirilmesi gerekmez mi yani muhtar evimin adresini biliyor ama bana gelmiyor komşuma söylendiğini söylüyorlar ama öyle bir komuşum da yok ne yapacağımı şaşırdım bu tür işler imza karşılığı olmalı değil mi o komşu her kimse imza falan atmamış dosyada üstelik istanbul mahkemelerinin sorumluluğundaki bir dava üsküdardan açılıyor lütfen bilen biri yardım etsin çok çaresizim hapse girebilim çünkü maddi gücüm yok bu 2 yet yi ödeyecek şimdiden teşekkürler imla hatalarım için özür dilerim ilkokul mezunu bile değilim