Merhaba,

5 Eylül Salı günü aracıma LPG taktırmak üzere Türkiye'nin bilinen firmalarından birisine verdim. 6 Eylül Çarşamba akşamı aracımı teslim aldım. Teslim aldıktan sonra 10km kadar gittim, benzincide durdum gaz aldım. Aracı çalıştırdığımda motordan tak tak tak diye sesler geldi ve bir daha çalışmadı. En yakın servise çektirdim. Bujiyi söküp baktık, pistonlardan birisi yoktu! LPG montajı sırasında motora birşey kaçırılmış olabileceğini düşündük. Ustaya moturu açtırdım. 7 Eylül Perşembe günü kartelden deforme olmuş bir somun çıktığı bilgisini aldım. Montajı yapan yerin servis müdürü ile görüştüm. Aracın motorunun zaten bitik olduğunu suçları olmadığını vs. vs. söyledi kendisini sürekli savunmadaydı. Problemin aracımdan kaynaklandığını söylemesine rağmen cüzi bir para veya aracı kendi servislerine çekmem ve problemi giderme sözü verdi. Araç 7 Eylül Perşembe akşamı servise çekildi, 8 Eylül Cuma 16:00 sıralarında telefon ettiğimde hala tamir işlemine başlanmadığını öğrendim. Aracımın tamiratının en iyi şekilde yapılacağından endişeleniyorum. Diğer mesele ise 6 Eylül Perşembe gününden beri aracımı kullanamıyorum. Bana bir araç verilmesini talep ettiğimde servis müdürü kaba bir şekilde beni nufusuna geçirmeyi teklif etti. Bana bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? Manevi tazminat davası açsam yıllarca sürmeden kısa sürede sonuç alabilir miyim? Bir de dava açmaya değecek mi?

Teşekkürler