ben 1,5 yıllık evli birisiyim 1 yaşında çocuğum var ... benim eşim şubatın 6 sında birlikte oturduğumuz ama onun üzerine olan evi satarak evi terketti ( ev evliyken alınmıştı ) kendileri ailesiyle birlikte kesin yapmış olucaklarki bu planı eşyalarımda dahil olmak üzere elimde hiçbirşey kalmadı evi terkettikten 2 gün sonra boşanma davası açtım boşanma davası olucağı gün adliyede abisinin darp ' ına maruz kaldım o şekilde davaya girdim hatta mahkemede boşanmak istediğimi durumun bu olduğunu söyledim oda istemediğini benim onu aldattığımı ve evi bakmadığımı vs. vs. söyledi hakim davayı bir ay sonraya erteledi ben bu arada başım belaya girmesin diye avukat tuttum avukat davayı müracata bırakıcağımızı bu şekilde kazanamayacağımızı söyledi müracata bıraktıktan 3 ay sonra tekrar dava açma hakkımız olduğunu söyledi bende kabul ettim avukatımı dinledim geçen 3 aylık süreçte oğlumu icra ve pekadog eşliğinde görüyorum ve abisinin darp davasında abisi suçlu bulundu geçengün ve ve avukatımın yanına gittim boşanma davası açmak için dilekçe hazırlamaya bana aldatıp aldatmadığımı söyledi bende 1 kere oldu dedim bunun biride aynı binide aynı dedi kusurlu olan biziz davayı müracata bıraktık 3 yıllık sürecin başladı davayı kazanamaya biliriz bari 3 yıllık sürecini yakma dedi düşündüm davayı açmamaya karar verdim bunu avukatıma bildirdim bana sen bilirsin sen nasıl istersen dedi ... ve 3 gün sonrada bana davayı açalım senin 3 yıllık sürecin başlamamış dedi kafamı karıştırdı benim ... çünkü benim darp davam beni tehdi,t ettiler ailesi tehdit etti boşanırsan öldürürüz diye ... tehdit davam ve eşim bana nafaka davası açtı nafaka davam var yani 3 davam var bu 3 davada ilgisiz gibi hissettim onun için bıurada çözüm arıyorum benim elimde telefondada sesli kanıtlarım var şubatın 6 sında onun evi terkettiğine dair ki eşim evi benim terkettiğimi söylüyor ... nafaka davam sonuçlanmış abisinin darp davasında abisi suçlu bulundu benim merak ettiğim ve yardımınızı istediğim konu şu benim 3 yıllık sürecim başladımı başlamadımı ?? bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü inanın avukatım bana olamıyor benim için fazla olan bir tutar ödemeseydim kendisini bırakıcaktım ama mecburen onu dinlemek zorunda kalıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim iyigünler dilerim ....