Uzman kişileden yardım istiyorum.İki yıl önce anlaşmalı olarak eşimden boşandım 10 yaşında bir kızımız var,velayeti annesinde (ortak kararla)kızımıza aylık 150 ytl iştirak nafakası bağlandı ve bu heryıl %30 oranında artırılması kararı verildi.şu an 195 ytl.iştirak nafakası ödüyorum.Resmi bir kurumda memur olarak çalışmaktayım 800ytl maaş alıyorum.Eski eşimde çalışıyor(oda memur)ödemiş olduğum iştirak nafakası bir kaç sene sonra maaşıma yakın bir meblaa tutacak olmasından dolayı(memur maaş zammı yıllık %3-5 olarak artmakta)ödeme zorluğu çekeceğim. Evdeki eşyalar, beyaz eşyaların tamamını kendisine verdim şu an yeniden ev kurmaya çalışıyorum.Boşanma zamanı sıkıntılı günler geçirdiğimden anlaşma metnindeki % oranını o an hiç dikkat etmedim,herşeye tamam dediğimden.Babamın evinde oturuyorum kira vermiyorum ama ileride ne olur bilemiyorum.Kısaca benim sorunum iştirak nafakası % oranını memur maaş zamlarına veya daha makul bir orana indirmek mümkünmü.Yardımcı olursanız sevinirim(eski eşimde ailesiyle beraber kalıyor)