Emlakçıdan ev aldım. Kapora olarak 5 milyarlık senet imzaladım.
Ardından emlakçıya 25 milyarlık nakit ödeme yaptım. O da bana 25 milyarlık senet düzenledi ve şahsıma verdi.
Sonra ben banka kredisiyle üzerini tamamlayıp evi aldım. Tapudan da alacak olduğum evi üzerime geçirdim. Bu arada emlakçım bende 25 milyarlık senedini unuttu.
Ben de onda kalan 5 milyarlık senedi unuttum.
Ne TUHAF.....
Aslında aramızda çok büyük güven vardı.
Neyse.... aradan 6 ay geçti. Duyduğuma göre emlakçım kaçmış .[xx(]
Öğrendimki; bürosuna icra gelmiş. PTT nin icra tebligatını bürosunun kepenklerine asılı gördüm.
Kulağıma gelen duyumlara göre bizim çok güvendiğimiz emlakçı milleti dolandırıp kaçmış. Ama benim içime de kurt düştü. Şimdi kafamı kemiren sorular şunlar;
1) emlakçıda benim 5 milyarlık senedi ne yaptı? Ciro falan mı yaptı? Ciro yaptıysa ve birileri kapıma dayanıp borcunu ver derse ne olur?
2)Benim senet bu emlakçıdan alacaklı olanların eline geçerse ve alacaklı şahıslar da bu 5 milyarı benden tahsil işlemine kalkışırlarsa ne yapmalıyım?
Not; Emlakçının hala bende 25 milyarlık borç senedi var. Elimin altında yani.:D
Biraz uzun oldu. Ama durum bu. ACİL Cevap verirseniz memnun olurum.
Sayın barakhan yazılarımızda da gereken özeni ve dikkati göstermek Forum kurallarının gereği olduğu gibi, uygarlığımızın da bir sonucudur. Tekrar etmemesi dileği ile yazınızı sansürledim.
Ben sana insanlık dersi vereyim. Uçurumun kenarındaki adam değilim ama olsaydım eminim "elin kirli. git yıka da yardım edeyim." derdin herhalde.
Eğer burası bir forumsa; ki öyle, ben yardım istedim. "Elim kirli mi?" diye sormadım.
Şimdi; başa dönelim. Ben zordayım. Yardım edecekmisin, yoksa hala yazımını düzelt mi diyeceksin?
Eğer yardım etmeyeceksen sus.
Susuki kalabalık yapmayasın.
Belki yardım edecek vardır, gölge etmeyesin.
Anladımmı uygar bozuntusu?
Dediğim gibi; sen git önce insanlık öğren. İnsanları sevmeyi öğren.... öğrenki insanları sevebilesin. Böylece kendi gözündeki KALAS yerine benim gözümdeki çapakla uğraşmayasın.
Bu sevgili üyemizi doğal olarak sitemizden atıyoruz. Bu formuda özellikle silmeyip burda kalmasını istedik. Burada gerek site yönetimi olarak gerekse ben uğramış buluduğumuz bu hakarete karşı bu arkadaş hakkında gerekli soruşturmayı başlatabilecek donanıma, bu arkadaşın kim olduğunu bulabilme yeteneğine sahibiz. Buna rağmen bu arkadaş hakkında şimdilik yasal işlem başlatmayacağız. Bundaki amacımız bir insanın hayır amacı ile kurulmuş bir siteye ve o sitenin fedakar üyelerine yöneticilerine karşı ancak bu kadar alçalabileceğini, ancak bu kadar terbiyesizleşebileceğini göstermek, iyi niyetle sorulara cevap vermeye çalışan arkadaşlarımızın, sitenin herkese fayda sağlayacak bir yapıda kalabilmesi için çaba harcayan siteye bir düzen getirmeye çalışan bunu yaparken de hiç bir menfaat beklemeyen yönetici arkadaşlarımızın çabalarının karşılığının ne olabileceğini göstermektir. Ancak Bu sevgili üyemizi neden uyardığımızı, sansürlediğimiz yerlerin ne olduğunu da belirtmemiz iyi olacak bu beyfende iletisinde emlakçı diye geçen her kelimede HERİF kelimesini kullanmıştı. iletisini düzelttik kendisinide uyardık. Ve sonuç...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Evlat edinilen çocukların eski...
04-05-2025, 20:37:53 in Aile Hukuku