merhaba

Sizden bir konuda yardım rica ediyorum.
Kısaca özetlemek gerekirse ; Eminevim (http://www.eminevim.com) adlı şirket ile 18 ay kadar önce bir sözleşme imzaladık. El birliği ile ev ve otomobil veren bir şirket. Bu sözleşmeye göre "0" peşinat ile 32. ayda 180.000 tl lik bir ev alacaktım( arada kura çekilerek öncede alabiliyordum... Aylık değişen tutarlarda ödeme yaptım( 3000 - 2700). Neticede içerde toplam 49.000 tl kadar param birikti.
İlk sözleşmeyi iptal dilekçesi verdim.
Daha sonra 2. bir sözleşme yaptık
(1-04-2017 tarihinde) Ben 42.500 tl peşinat verdim. Toplam 92.500 tl peşinat vermiş oldum.
İçerdeki 49.000 tl yi 2. üyeliğe mahsup ettiler ama 2. sözleşmede mahsup tutar yazmıyor.Bunu sözle söylediler.
Sözleşmede Peşinat 92.000 tl yazıyor.
Sözleşme imzalamadan önce beni nisan ayında kuraya alacaklarını söylediler. Daha sonra telefon edip nisan kurasına yetişemediğimi mayıs ayına kaldığımı söyleyince bende sözleşme cayma hakkımı kullanmak istediğimi söyledim.
Ek te yer alan dilekçeyi kendilerine mail attım. Aradılar 1 hafta içinde ödeme planı sunacaklarını ama ilk sözleşmemde ki 49.500 tl yi üyelikten ayrıldığım için 6 ay sonra vereceklerini 2. sözleşmede ki tutarı 42.500 tl yi 1 ay içinde ödeyeceklerini söylediler.
2. sözleşmede peşinat olarak 92.000 tl yazıyor ve herhangi bir mahsup ibaresi yok.
1 hafta geçti ve dilekçeme cevap alamadım ne yapmam gerekiyor ? Umarım çok karışık olmamıştır.
Teşekkür ederim...