Merhaba, ilk kez bu hadise basima geldigi icin ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Konu acmadan evvel epey arastirdim ancak gorgu tanikligi hakkinda hicbir detay yok. Bu sabah istikametimde ilerlerken sola sinyalimi verdim ve donecegim noktaya geldigimde isigin yanmasini bekledim. O sirada ışık sırasının en önüne doğru bir araç yanımızdaki şeritten dahil oldu. Ancak önceki şeridinde de yeşil ışık yandığı için arkasından gelen araç ani fren yapmak durumunda kaldı. O ani fren yapınca da arkasındakinin freni yeterli olmadı ve biraz maddi hasar çıktı. Bu sırada da böyle hukuki işlemlere dahil olmak adetim değildir ancak yardımcı olmak istedim ve o kazaya sebebiyet veren aracın plakasını tutanağa işlesinler diye iletmeye gittiğimde zaten çarpan aracın şoförü de plakasını almış. Ancak beni görgü tanığı olarak yazıp yazamayacağını sorunca ben de bir faydam olacaksa yaz dedim. Velhasıl kelam benim aklıma düşen şey şu; ben şu andan itibaren ne gibi şeylerle karşılaşabilirim? Üniversite öğrencisiyim ve mahkeme gibi olaylara katılabilmek gibi bir zamanım da yok maalesef. Dertsiz başıma dert almışım gibi düşünüyorum ancak dediğim üzere, yardımcı olmak istedim. Kaza yapan iki taraf da zaten uzlaştı, tabiri caiz ise zaten medeni insanlardı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.