Merhaba,

Malum listeleme siteleri üzerinden bir şahıs ile bilgisayarımı satma konusunda anlaştım.Cihaz ile ilgili hatalı yanıltıcı bilgi paylaşmadım kusurunu örtücü davranışta bulunmadım.04.03.2017 tarihinde yüz yüze bir restoranda buluştuk cihazı kontrol etti ve ürüne itirazı olmadığı için parasını ödeyerek aldı ve ayrıldık.Aynı gün söz konusu alışveriş gerçekleştikten sonra bana ürünle ilgili soru sorduğu için tekrar münasebetimiz oldu ve memnuniyetini sordum.Detaylı incelemeye fırsatının olmadığını belirtti.07.03.2017 tarihinde bilgisayar ile ilgili kusur olduğunu bildirdi bende bir iki öneride bulundum daha çok yazılımsal olabileceği için.Şuan parasını ister ve cihazı teslim etmek ister.Ben ise cihazın bendeyken kusurlu olmadığından en azından bu kusurla karşılaşmadığımdan eminim.şahsın iade alırsam beni zarara uğratacağını düşünmekteyim.Sonuçta aynı fiyattan alıp birde tamir masrafı ödeyeceğim.Beni bir sebep göstererek dava etmesi mümkün müdür?(yanlış bilgilendirme,Yanıltma,Dolandırıcılık vs.)

İki tarafında ticari kaygıları olmadığı için tüketici hakları veya ticaret kanunu açısından değerlendirilemeyeceğini düşünerek bu başlık altında açtım hatam varsa konu taşınabilir.teşekkürler.