Merhaba,MEB'e 2006-2 atamalarına kurumlar arası ilk atama için başvuruda bulundum.2.13 ve 2.14. maddelerden naladığım kadarıylar ücretsiz izin süremi hizmet yılımdan saydım.(Askerlikte geçirilen aylıksız izin sayılırsa benim iznimde sayılır olarak algıladım.)Milli Eğitim müdürlüğünce onaylandı,milli eğitim bakanlığınca da onaylandı.Son gün,son saat (28.08.2006 14.00 da) reddedildiğini gördüm.Daha önceden onaylandı yerine onay bekliyor veya reddedildi yazsa idi yapılan yanlışlığı düzeltme hakkım ve şansım olurdu.Mağdur olduğum konu bu,daha önceden neden onaylanıyor da son gün hatta son saatler reddediliyor.Onay bekliyor yazsa idi de bu kadar üzülmezdim.Burada düşüneceğim şeyler 'yokuş yapmak' veya torpilli birilerinin olduğunu düşünmek.Sinop-Ayancık ilçesi Yenikonak Pansiyonlu İlköğretim okulunu tercih etmiştim.Bu konunun takipçisiyim.O okula kimin gittiğini öğrenip idari mahkemeye başvurmayı düşünüyorum.Kılavuzun 2.13.maddesinin,açık uçlu ve yoruma dayanmasından kaynaklanıyor.Ne yapmamı önerirsiniz?Teşekkürler