Merhaba İyi Günler; Yaklaşık 2 Sene Önce Abimin Düğünü Sırasında Babamla Birlikte Ayakta Düğünü Seyrederken 3-5 Kişilik Bir Grup Babamın Yanına Gelip 300 TL veya 3000 TL Para İstediler. Hangi Tutarı İstediklerini Bilmiyoruz. Babam 3000 TL Anlamış ve Para Mara Yok Diyerek Babam Arkasını Döndü ve Düğüne Doğru Yürümeye Başladığımız Anda 3-5 Kişilik Grup Arkamızdan Belimize Doğru Direk Tekme Salladılar ve Ardından Vurmaya Başladılar. Bizde Kendimizi Savunmak Amacınla Vurmaya Çalışıyorduk. Kavgayı Gören Etraftaki Akrabalar Olaya Müdahale Etmek Amacınla Yanımıza Geldiler ve O Anda 3-5 Kişilik Grup Çoğaldı Yaklasık 20-25 Kişi Oldular. Hepimiz Kendimizi Savunmaya Calısıyorduk.

Kavga Sonrası Abimin Kafasına Sopa Vurduklarından Dolayı Kafası Kanamaya Başlamış. Abimin Gözünün Hemen Altına Jilet Sallamıslar. Diğer Abimin Kayınpederinin Bacağına Bıcak Sokmuslar. Görgü Tanıklarına Göre Saldırgan Grup Bir Yolcu Minibüsüne Binip Gitmişler.

Biz Saldırganların Yüzünü Dahi Hiç Göremedik. Şikayetci Olduk Ama Kimlerden Şikayetciyiz Bilmiyoruz. Mahalle Muhtarı Şikayetten Vazgecin Diye Sürekli Babamın Yanına Geliyormuş. Babam Bunun Üzerine Şikayetten Vazgeçmiş. Hemen Hemen Herkes Şikayetten Vazgeçmiş. Abimle ve Kaldım Şikayetten Vazgeçmeyen.

Ben Askerde Olduğudan Dolayı Mahkemelere Giremiyorum. Mahkeme Ertelenmiş Günü Geldiğinde Mahkemeye Girecem. Şikayetten Vazgeçmek İstemiyorum.
Söyle Bir Durum Daha Var Bizim İşyeri Kavganın Olduğu Mahallede. Gece Abim Tek Başına Calısıyor. Şikayetimi Geri Cekmezsem İşyeri Basıp Abimi Tekrar Dövebilirler Diye Şüphemde Var.

Maddi Sıkıntıdan Dolayı Bir Avukatada Gidemiyoruz. Ben Bu Durumda Ne Yapabilirim ? Ayrıca Tazminat Davasıda Açabilir miyiz ? (Kime Açacağımızı Bilmiyoruz Çünkü. Karsımızda Saldırgan Grubu Göremiyoruz Tanımıyoruz. Kimden Şikayetciyiz Onuda Bilmiyoruz).

Bu Konu Hakkında Beni Bilgilendirirseniz Çok Memnun Olurum.