biri var beni tehdit hakaret etti.
yanımda biri vardı sahitlik etmiyor
en son cümlesinde gördüyünü kabul etti.
sen zengin misin ki abi demişse niye üstüne alınıyorsunki kendi daha büyük zengin.
Neyse şimdi işim var sonra görüşürüz.

ifadesinde görmedim derse dava açılır mı?
işte suç duyurusu dilekçem.

………. CUMHURIYET SAVCILIĞINA;
Müşteki: Tolga Tc: 65Tel: 055
Süpheli: Mete Tc: 58 Adres: Tel: 053
Tanık: Tolga K Tc: Adres2: Artvin Çoruh Üniversitesi Merkez Artvin Tel: 0554 (TOLGA K ARTVİN’DE ÖĞRENCİ ŞU AN İFADESİNİN ALINMASI İÇİN ARTVİN SAVCILIĞINA MÜZEKKERE YAZILMASINI VE İFADESİNİN BİZZAT SAVCI TARAFINDAN ALINMASINI ARZ EDERİM)
Suç : Hakaret Tehdit ve kişilerin huzur ve sukununu bozma suçu.
Suç tarihi: Ocak 2017
Suç yeri:
Açıklama:
1. Mete Ocak 2017 de hatırlamadığım bir tarihte eczanemize ilaç almak için geldi.
2. Alacağımız olduğundan dolayı bana siz zenginler sahtekarsınız. Beni kurul’a kubilay’a benzetme seni komaya sokarım diye hem hakaret hem tehditte bulundu.
3. Yanımda o sırada tolga k vardı. Olayı gördü olaya şahit oldu ama ben şahitlik yapmam beni mahkemeyle uğraştırma diyerek tanık olmak istemedi.
4. Olayı delillendirmek için tolga k ile whatsapp üzerinden iletişime geçtim.Olaya tek tanık o idi.
5. Tolga (0553) 07.08.17 22.03- Mete bana sahtekar dedi ya ayrıca bana kası beni komaya sokarım diye bana mete tehdit te bulundu ya. Duymadım dedin bana. Duymadıysan kardesinin üzerine yemin eder misin
Tolga K(0554) 07.08.17 23.18 – abi duymadım demedim duydum ama ne dedigini hatırlamıyorum diyorum.
Tolga (05539) 07.08.17 23.18- Nasıl yani
Tolga K (0554) 07.08.17 23.19- o anda sana ne dedikleri hatırlamıyorum yani
Tolga (0553) 07.08.17 23.20- dedi ya senin yanında bana siz zenginler sahtekarsınız.Daha sonra bana dedi ya seni komaya sokarım diye.
Tolga k (0554) 07.08.17 23.21- sen zengin misin ki abi demişse niye üstüne alınıyorsunki kendi daha büyük zengin. Neyse şimdi işim var sonra görüşürüz.
6. Olayı gördüğü halde sahit olmak istemiyor. Duydum diye en son cümlesin de olayı gördüğünü kabul etmiştir.
7. Kendisi sahitlik etmeyecek yazışmalarımızda olayı gördüğünü kabul etmiştir. Whatsapp yazışmalarna dayanarak olaya sahit kabul edilerek dava açılmasını arz ederim.ama kendisi sahitlik etmeyecek. Görmedim gibi ifade verirse yalan söylecektir. Elimde yazılı delil var.olayı görmüş sahit olmuştur. Son cümlesinde de kabul etmiştir olayı gördüğünü.
8. Ayrıca Mete beni telefonla da rahatsız etmektedir.
Aramızda sorun olduğu halde
Mete ( 0535) numaralı telefonundan Tolga 0553 numaralı telefonumu 30.01.17 20.47’te 1 kez aradı. Sesini ilk tanıyamadım. Sesini tanır tanımaz? Teli kapattım. İşyerime gelme. Seni savcılığa vericem diye mesaj attım.
Daha sonra Mete ( 0535) numaralı telefonundan Tolga (0553) numaralı telefonumu 02.02.17 11.56’da 1 kez aradı.Teli açtım. Sesini duyar duymaz Teli kapattım. Kendisine beni bir daha arama diye tekrar mesaj attım.
Tekrar Mete (0535) numaralı telefonundan Tolga (0553) numaralı telefonumu 02.02.17 11.57’da 1 kez daha aradı. Teli meşgule aldım.
9. Beni telefonla da bu şekilde arayarak beni rahatsız edip huzursuz etmiştir.
10. Tehdit ciddi bir suçtur. Ben elimden geldiyi kadar olayı delillendirmeye calistim.
11. Bu Mete geçmişte başkalarını da mağdur etmiştir. 2007 millyet gazetesinin haberinde birinin 50.000tl sini almış vermemiş. Vermediyi gibi de bana hakaret tehdit ettiyi gibi başklarına da hakaret etmiş.Bunu hazmedemeyen o kişi ise bu adama zarar vermek isterken başkasının malına zarar vermiş. Bu da haberlere düşmüştür. Onu da ekte sunuyorum.
12. Bana hakaret tehdit eden ayrıca beni bu şekilde rahatsız eden Mete isimli şahıstan şikayetciyim. Hts dökümlerinin çıkarılması için de rızam vardır.
13. . Şikayetciyim. Uzlaşmak istemiyorum.

Gereyinin yapılmasını arz ederim

Saygılar
Tolga
09/02/2017