merhaba, benim 1 ve 4 asliye ceza mahkemesinde devam eden iki davam vardı, 1 asliyedeki mühür bozma davası ve ikinci celsede 4 asliyedeki imar kirliliği davası ile dosyaların birleştirilmesine karar verildi. birleşim yapıldıktan sonra ikinci duruşmaya girdim toplam bu güne kadar 6 celse görüldü. 4 asliye hakimi defalarca talep etmeme rağmen davayı karara bağlayamıyor, 2 idare mahkemesine kendim açmış olduğum yürütmeyi durdurma davasının sonucunu bekleyeceğiz diyor. ama 2 idare mahkemesindeki davayı kendim açtım ve 1 ve 4 asliye mahkemelerinin iddanameyi kabul etmelerinden önce açtım idare davasını, sonuç olarak hakim tarafıma hüküm verecek bir suç bulamıyor dosyada, zaten suçumda yok belediyeden yapı ruhsatı alabilmek için gerekli tüm belgelerle 2 defa ruhsat talebim oldu, ruhsat tarafıma keyfi olarak verilmedi hakimde bu işin farkında, davayı uzatmak istiyor ve kendi açmış olduğum davanın sonucuna göre karar vermek istiyor. yani hakim kabul ettiği iddianameyi yargılayıp karara bağlayamıyor, ben bu hakimi adalet bakanlığına şikayet etmeyi düşünüyorum ayrıca reddi hakim talep etmem yerinde olurmu, bilgilerinizi ve fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederim.