Ttnet sözleşmemin bitmesinden dolayı türktelekom şubesine modemi de götürüp aboneliğimi iptal ettirdim iptal ettirdigime dair belge elimde mevcut 3 4 gün sonra ttnet çağrı merkezinden arandım üyeliğinizi iptal etmeyelim hiz ve kotanizi yukseltelim ucretsiz modem yollayalım ve 1 ay bedava kullanın sabit fiyat 62 lira ödeyin denildi ikna etmek için 2 saat boyunca aralıklarla arandım sonunda ikna etti 2 gün icinde modeminiz elinize ulaşacak denildi 1 ay gecti modem gelmedi bu 1 ay içerisinde defalarca türktelekom şubesine gittim şikayette bulundum oradaki bayan 1 ay ucretsiz diye birsey yok çağrı merkezindeki arkadaş sizi ikna edip puan almak icin böyle birseye başvurmuş dedi sonra bunlar çağrı merkezi ile yaptığım görüşmenin ses kayıtlarını incelemek icin işlem yapmışlar 1 ay geçmesine rağmen hala cevap vermediler üstelik kullanmadığım internet icin 62 tl fatura göndermişler 1 ay boyunca derslerden geri kaldım devamlı ttnet çağrı merkezi ile vaktimi harcadım sinir hastası ettiler ve ben bunlara tek kelime hakaret etmedim suan benim yapmam nedir yardımcı olurmusunuz aklıma geldikçe sinirleniyorum ttnet çözüm merkezine gidiyorum sıra numarası alıyorum en az 1 saat bekliyorum verdikleri cevap yapacak birsey yok be kardeşim 1 saat bekledim 3 kelime için yardımlarınız için teşekkür ederim