Öncelikle iyi akşamlar. 22 aralık 2014 de işe başladım.İşe başlarken Sözleşmemde belirtilen şeyler arasında yol yardımı da vardı daha sonrasında 2016 ocak ayında yol yardımı kesildi asgari uucretin 1300 tl oldugu zamanda ve yol yardımı kesildi sonrasında borçlarım dolayısıyla işe devam ettim ve 2016 kasım ayına kadar işe devam ettim ve daha sonrasında artık yeterli olmadıgını gorerekten ihtar çekerek işi fesh ettim noterden hazırlattıgım ıhtar name ile yol yardımının sozlesmemde olup da tarafıma odenmedıgını belırttım 1 aralık tarihinde ve yaklasık 13 14 gun sonra tarafıma işyerınden yazı geldi ve işyeri sahibi yazısında 'maaşında hic eksiklik olmadıgını ve yol yardımının 2016 kasım ayında tekrar eski uygulamaya geri dönülecegini sözlü ve yazılı olarak idra edildiğini belirttiğini söylemiş' yalnız kasım ayında hiç bir şekilde tarafıma sözlü veya yazılı olarak idra edilmedi işyerinden ihtar yazarak fesih tarihim 1 aralık ve elimde yol yardımının bir süre yatırılıp daha sonrasında yatırılmadıgına dair kanıtım var tekrar nasıl yollar izleyerek hakkımı alabilirim yardımcı oluursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler.