Bilmiyorum ne kadar doğru yere açtım ama . Yardımınıza ihtiyacım var

24.haziran.2011 yılında 2008de mezun olduğum orta okulda hırsızlık olayı olmuş.2 katlı olan mahalle okulunun 2. Katında memurun dış kapı camında parmak izim çıkmış. Toplam 5 parmak izi varmış biri okul müdürü diğer 2 si mukayese uygunsuzmuş. Olayın gerçekleştiği tarihte 15-18 yaş arasındayım.

Savcı karşısına çıktım . Ve memuru tanıdığımı öğretmenlerin yanına gelip gittiğimi okuldan mezun olduğumu ve sabıka kaydım olmadığını . Hali hazırda üniversiteyi bitirdiğimi ve kpss ve askeri sınavlarımın olduğunu belirttim savcıda okullar kapalı olmuyormu o tarihte dedi . Bende uzun zaman öncesinin sorulduğunu hatırlamadığımı söyledim.

İfademdeki kişilerim hocamın ve memurun ifadesi alınıyor. Hocam gelip gittiğimi okulun öğrencisi olduğumu fakat o dönem gelmiş olma ihtimali yok. Memurda hatırlamıyorum adem çelik kimse demiş.

Büro büro gezdim bu dosyayla. Şuan 22 yaşında bir gencim ve sınavlarım beklentilerim var ve avukatların hiçbiri olumlu konuşmadı. 5 yıl önce yanlış zamanda yanlış yerde oldum diye önümdeki yılların kararmasını istemiyorum . İçimi karartanlar bile oldu tutuklanadabilirsin gibisinden.

Ne yapabilirim ne çıkar ne çıkmaz. Yardım ederseniz çok sevinirim