Herkese merhabalar, bugün doğalgaz açma işlemi için 3 aydır beklediğimiz Diyar Gaz ve Akdoğan Mühendislik şirketinden elemanlar geldi fakat ocak ve şofbeni doğalgaz uyumlu yapmadığım için uygunluk belgesi vermeyip gazımızı açmadılar ve 100 tl ceza ödeyip tekrar randevu almam gerektiğini söylediler . Şofben ve ocağımı doğalgaza dönüştürememe nedenim ise bana İştaş ve diğer kurumların haber vermemesi çünkü sıcak su ve ocak ihtiyacımı doğalgaz yok diye tüple karşılıyordum , site güvenliği bilgiyi bugün saat 11:00 civarı telefonla arayarak verdi benimde çalıştığımdan dolayı servis çağırma ve izin alıp dönüşüm yaptırma imkanım yoktu kendilerini arayıp mağduriyetimin giderilmesini istediğimde ise biz bilgi verdik fakat telefon numaranızın son rakamı yanlış yazıldığından size mesaj gelmemiştir biz kabul etmiyoruz bu sorumluluğu deyip telefonu kapattılar bu konuda ben herhangi bi hukuki yola başvurabilirmiyim çünkü Diyarbakırdaki her şirket ve kurum ukala ve işini yapmıyor bardağı taşıran son damlaydı bana yardımcı olabilirseniz sevinirim . Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi akşamlar.