+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon
1 den 10´e kadar toplam 17 ileti bulundu.

Konu: Yılın faşisti anketine durdurma

Yılın faşisti anketine durdurma Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Jun 2003
    Nerede
    Afyonkarahisar
    İletiler
    2.022
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Yılın faşisti anketine durdurma

    'Kızıl Elma' ideolojisiyle anılan, lahmacun, çiğ-köfte gibi yemeklerin Kürt yemekleri oldukları gerekçesiyle yenilmemesi kampanyası nedeniyle büyük tepki toplayan 'Türk Solu' dergisinin internet sitesi ve dergisinde yürüttüğü "Yılın Faşisti-2006" anketi mahkeme kararıyla durduruldu.

    Mahkeme kararında, Medeni Kanun'a göre "toplum önünde bir kişiyi faşist olarak nitelemenin ve tanıtmanın kişilik haklarına saldırı olduğu" belirtildi. Derginin düzenlediği ankette 'yılın faşisti'ne aday gösterilen Prof. Dr. Baskın Oran mahkemeye başvurarak anketin durdurulmasını istemişti.



    Hukuki NET Güncel Haber

    Yılın faşisti anketine durdurma konulu yargıtay kararı ara
    Yılın faşisti anketine durdurma konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Jun 2003
    Nerede
    Afyonkarahisar
    İletiler
    2.022
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı








  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Jun 2003
    Nerede
    Afyonkarahisar
    İletiler
    2.022
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    20 binin üzerinde oy kullanılan bu kategori, en çok ilgi toplayan oylama oldu.
    Aydınlar arasında yılın faşisti oylamasını sürpriz bir şekilde Yılmaz Erdoğan kazandı. Sürprizdi, çünkü Erdoğanı bir ay önceki adaylar listesine almamıştık bile. Erdoğanın Barış mektubu yayınlanana kadar oylamada Orhan Pamuk açık ara önde gidiyordu. Ancak mektubun yayınlanmasıyla birlikte her şey değişti. Yılmaz Erdoğanın da adaylar arasına eklenmesi gerektiği üzerine mesajlar aldık. Mektubun önemini ve milletimiz arasında yarattığı tepkiyi bildiğimizden Yılmaz Erdoğanı da adaylar arasına katmaya karar verdik.

    Yılmaz Erdoğan umulmadık bir atak yaptı ve yarışa bir kaç gün sonra katılmasına rağmen kısa sürede birinciliği kaptı.

    Bu arada Orhan Pamukun da hakkını yememek lazım. Pamuk, Erdoğanla büyük bir rekabet yürüttü. Hatta kimi günlerde onu geçti bile... Anlaşılan Orhan Pamukun Nobel ödülünü almak için Türkiyenin dışına çıktıkça verdiği Türk düşmanı demeçler gereken nefreti uyandırmıştı.

    Fatih Altaylı ve Mehmet Ali Birand da açıkçası tahminimizden çok oy aldılar. Amerikancılık ve Avrupacılıkta bayrağı kimseye kaptırmayan bu iki aydın özellikle televizyondaki performanslarıyla anlaşılan Türk milletinin nefretini toplamayı başarmışlardı. Özellikle Mehmet Ali Birand yarışı bir kaç gün birinci sırada götürdü.

    Hadi Uluengin için de bir kaç şey söylemek durumundayız. TÜRKSOLU başta olmak üzere Atatürkçü tüm örgütlenmelerin baş düşmanı, azılı Kemalizm ve milliyetçilik karşıtı Hadi, anlaşılan sandığımızdan da çok tepki topluyormuş. Bizce oylamanın en önemli sürprizlerinden oldu. Pek sevilmediğini biz de biliyorduk, ancak bu kadarını açıkçası beklemiyorduk. Sanırız oylamada geride kalan diğer faşist yazarların ondan öğrenecek çok şeyi var!

    Arasında kıyasıya rekabet süren ilk 5in hemen ardından ise Hrant Dinki görüyoruz. Dink de Türk düşmanı yazılarıyla diğer aydınlar arasında sıyrılıp ön sıralarda yerini almayı başardı. Hrant Dinkin etkisi de az, okunurluğu da. Ancak yazılarında o kadar Türk düşmanlığı yapıyor ki, diğer aydınların arasından sıyrılıverdi. Hasan Cemalin başını çektiği diğer aydınlar ise sıralamada oldukça altta kaldılar. Bu sanırız onları oldukça üzmüştür. Türk milletinin bu sözde aydınlara değer vermediğini zaten biliyorduk. Bu kadar altta kalmaları bunu bir kez daha kanıtladı. Onlara maaş bağlayanlara duyurulur...


    Tayyip Erdoğan aldığı %59 oyla, tüm kategoriler arasında en yüksek oy oranını yakalamış oldu. Anlaşılan Erdoğanın faşistliği en yaygın kabul edilen gerçek olmuş. Tayyipin attığı fark nedeniyle en az çekişme bu kategoride yaşandı. Nasıl olsa DTP aday diye, Apoyu bu kategoride aday göstermemiştik. Eklesek herhalde o zaman bir çekişme yaşanabilirdi.

    Beklenen sonuç. Özellikle Danıştay saldırısında sonra, başka bir adayın kazanması zaten mümkün değildi. Zaman ve Özgür Gündem oylama boyunca Vakiti oldukça zorladılar. Özgür Gündem dönem dönem öne bile geçti, ancak Zaman son anda yaptığı atakla ikinciliği kaptı. Biz Vakitin daha büşük bir fark atacağını düşünüyorduk.
    Bu kategoride kullanılan oyun çokluğu (12 bin, aydınlardan sonra en çok oy) milletin işbirlikçi ve Kürt-İslamcı basına tepkisinin büyüklüğünü gösteriyor.

    Oylamada Birgün ve Radikalin aldığı düşük oylara dikkatinizi çekmek isteriz. Aydın Doğan solculuğunu ya da Kavala sermayesiyle çıkıp patronsuz gazete yalanı atmanın etkisinin ne olduğu ortaya çıktı.

    Evrenseli ise kutlarız. Tahminimizin çok üstünde oy aldılar. Anlaşılan PKK kuyrukçuluğu tirajlarına olumlu yansımasa da bu oylamada işe yaradı.


    Tayyip siyasetçiler arasında birinciliği açık ara kazandı ama kurumlar arasında AKP Tayyip Erdoğan kadar fark atamadı. Yine de AKPnin DTPnin bile önünde oylamayı birinci bitirmesi düşündürücü olmalı.
    Anlaşılan Türk milleti AKPyi PKKdan bile tehlikeli görüyor!

    Kürt-Der önemli sayıda oy aldı. DTP ile yürüttüğü yarışı bir adım önde bitirdi. Barzanici Kürt-Derin bu kadar oy alması sanırız Apo ile Barzani-Talabani arasında bir ayrım yapma çabasında olanlara en iyi yanıt olmuştur. Anlaşılan Türk milleti Kürt bölücülerinin tümünü eşit derecede tehlikeli buluyor...

    ÖDP, İHD, Mazlum-Der gibi PKK kuyrukçusu kurumlar ise oldukça geride kaldı. Bu sonuç, sözde sivil kuruluşların toplum içinde ne kadar etkisiz olduğunu gösteriyor.

    Ayrıca Türk milletinin Kürt kuyrukçularından siyade Kürtlerin siyasi örgütlerine daha tepkili olduğunu da ortaya koyuyor. TESEV ve Bilgi Üniversitesinin aldığı az oy ise bu kurumların tehlikesinin farkında olunmadığını değil, önemsenmediklerini gösteriyor.


    Yılın lincinde Şemdinli provokasyonuyla Danıştay saldırısı arasında büyük çekişme yaşandı. Bu kategoride kullanılan 7500 oy ve Şemdinlinin birinci olması, basının Türk milleti üzerinde hiçbir etkisi olmadığını göstermesi açısından önemliydi. İşte etkiniz bu kadar sayın Medya. Tümünüzün üzerine çullandığı insanlar bu ülkede kahraman bile olur. Türk miletti zekidir diyen Atatürk bu sefer de haklı çıktı...

    Biliyorduk... Bartholomeosun bu kategoride birinci olacağını biliyorduk. Ama açıkçası, bu kadar çok oy alacağını tahmin etmiyorduk. Lagendijk ile aralarında bir yarış yaşanacağını tahmin ediyorduk. Anlaşılan Türk milleti Patrikhanenin ve Patrikin misyonunu anlamış.

    Bu sembolik bir kategoriydi. Faşistlerin bir bir mahkeme salonlarında hakim karşısında terlemesini sağlayan ve faşistlere karşı sadece hukuki yollara başvuran Kemal Kerinçsiz yürüttüğü mücadele tarzıyla tabii ki adeta bir Gandiydi... Burada verilen her oy Kerinçsize gösterilen desteği de gösteriyordu. Kerinçsize verilen 2700 oy bu açıdan önemlidir. Faşistlerin en çok sinirini bozan kategori de bu oldu.

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Jun 2003
    Nerede
    Afyonkarahisar
    İletiler
    2.022
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Yukarıdaki yazı ve yorum sitedeki oyların son durumu ve bunun üzerine yapılan yordumdur.

    İlk haber ise başka bir siteden alınmıştır.

  6. #5
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    Adana, Seyhan, Turkey.
    İletiler
    2.930
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Bence yılın faşisti "Türk Solu" dergisidir. Yayınları ile bu ünvanı gerçekten hakediyor. Yıllardır sol kesim sağı faşistlikle suçladı. Bu suçlamada belki de bunu hak edenler de vardı. Ama büyük ölçüde bu bir haksızlıktı. Sonuç olarak "faşizm" kaba kuvvete dayalı totaliter bir bir idare tarzıdır. Bu nedenle de Hitler, Mussolini, Fanko, Stalin, Mao gibi sağda ve solda insanlığa kıymış olan zalim diktatörler faşist ya da komünist diktatörlerdir. Makyajı kızıl ya da kara olabilir, ama makyajı kazıyınca altından aynı korkunç yüz çıkıyor.

    Türk Solu dergisinin de aslında solla falan ilgisi yok. Tam anlamıyla ırkçı ve faşist bir dergi.

  7. #6
    Kayıt Tarihi
    Jan 2007
    İletiler
    5
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Yılın Faşisti Anketine Durdurma

    şimdi alisinkay arkadaşımız gerçek faşistin kimler olduğunu anlamıştır umarım. Bu sitede yapılan yorumlara bakınca burada neden bazı kişilerin adlarının olmadığını ve neden sadece belli bir kesimin sevmediği kişilerin adlarının konduğunu merak ediyorum. alisinkay keşke hrant dinkin türklere hakaret yaptığı bi yazısını göstersen de ben de öğrensem. alıntı yapman bile yeterli olacaktır... ayrıca hangi zeka seviyesiyle ( hakaret etmiyorum sadece bunun benim zeka seviyemden yukarıda olduğunu belirtmek istedim ) bir insanın yazılarını okumadan yorum yapılabiliyor... Bu sorularımın cevplanmasını ve aydınlığa kavuşmayı iple çekiyorum.
    Çok teşekkürler...

  8. #7
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    istanbul, kadiköy, Türkiye.
    İletiler
    5.539
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Yılın Faşisti Anketine Durdurma

    Sayın XarXari ;
    Hrant Dink konusundaki hassasiyetinizi anlıyor ve saygı duymanın ötesinde büyük bir çoğunlukla katılıyorum.
    Ancak sizde şimdi burada ciddi bir haksızlık yapıyorsunuz. Tüm iletileri sizin yazınız üzerine tekrar okudum ve sayın alisinkay' ın Hrant Dink ile ilgili bir yorumunu bulamadım. Daha ötesinde sayın alisinkay' ın hiç bir yorumunu bulamadım. Sayın alisinkay önce bir mahkeme kararını haber yapmış , bilahare mahkeme kararına konu olan derginin anketini vermiş sonra anketin yorumunu yazan bir derginin haberini koymuş ve en sonda bu ikisininde dergilerden alıntı yorum olduğunu yazmış... Oylama ve yorum yapmayan birisine böyle davranmamak gerekir diye düşünüyorum. En azından birbirimizi anlamaya çalışmalıyız....
    Kaldıki ankette çok ilginç bir durumda var... buda aslında anketin gerçeklerden pek haberi olmadığını göstermektedir. Bazı kişiler hakkında beğenilmeme oranı olarak değerlendirildiğinde doğru bile kabul etsek temelde kabul edilemez bir anket olduğu ortadadır. Şimdi Kemal Kerinçsiz e baktığımız da yılın lincinde de 3. sırada onu görüyoruz. Sanırım buraya çıkma nedeni Hrant Dink e karşı yürüttüğü uygulamadır. Asla ve kata hukukla bağdaşmayacak uygar ülkede olmayacak bir davranış sergilemiştir Kerinçsiz. Bu vesile ile kendisini KINIYORUM...
    Kemal Kerinçsiz bir avukattır. Yani hukuk u benden çok daha iyi bilmesi gerekn birisidir. Ceza davasına bir şekilde kanun gereği müdahil olması onu bu kadar provoke ederek neredeyse linç girişimine dönüştüren bir gösteri gibi adalet tarihinde görülmeyecek bir davranış sergilemiştir. Neticede Ceza davası takibi gerektirmeyen Cumhuriyet Savcılarının Kamu hukuku adına takip ettikleri davalardır Hukuk davası değil ki gidip orada böyle bir show a gerek duyuluyor. Kerinçsiz gerksiz yere hukuksal olmayan ancak siyasal yönü ağır basan davranışlar içerisine girmiştir. Sanki bir kendisi anlamaktadır Türklüğe hakaret nedir ne nedir ? Kendisi takip etmezse hakim ve Cumhuriyet savcıları sanki bu konuda tarafsız olamayacaklardır. Davranışları ile tam ters bir etki yaratmış ve hukuku baskı altına alarak adaleti yönlendirmiştir. Asla bie avukatta olmaması gereken bir haslettir bu... 301 den yargılanan bire çok kişi varken Hrant Dink e karşı Kemal Kerinçsiz in bu tavrı asla kabul edilemez. Diğerlerinde bu tepkiyi koyamaması aslında başka bir olgunun sonucudur. Kısmen zayıf ve güçsüze vurma aczinden başka bir şey değildir. Hrant Dink 301 den suşluda olabilir amma genede Kemal Kerinçsiz in davranışı haklı adil ve etik değildir.
    Bu ilgisiz araya girmenin ardından sizede lütfen gerginlik yaratmayan yazılmayanı yazdı anlamına gelecek yorumlardan kaçınmanızı öneririm....

  9. #8
    Kayıt Tarihi
    Oct 2006
    Nerede
    Turkey.
    İletiler
    249
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Yılın faşisti anketine durdurma

    Faşizm Irkçılığın ya da milliyetçiliğin temel alındığı bir görüşdür. Bir ırkın başka bir ırktan üstün olduğunu veya bir milletin başka bir milletten üstün olduğunu konu alır. Tarihte Nazi Almanyası, Mussolini İtalyası ve Mihver devletleri faşizmi ilke edinmiş ve uygulamışlardır. Bununla birlikte tarihte başka birçok ülkede milli faşist veya faşizan rejimler ortaya çıkmıştır. Faşizm sadece ırkçılığı değil, aynı zamanda milliyetçi ya da radikal dinci ideolojileri tanımlamak için de kullanılır. Faşizmin aynı zamanda milliyet ve ulus anlayışı da çok katıdır ve serttir. Diktatör yönetimine benzer. Totaliterdir. Askeridir. Faşizm çoğu insanı cezbetmiştir ve cezbetmeye devam etmektedir. Faşizm sık sık ırkçı, milli veya radikal dinci halk ayaklanmaları olarak da boy gösterir. Halen faşist görüşü olan insanlar hemen her ülkede vardır ve zaman zaman etkinliklerini attırırlar. Taraftarları, kendi saflarına katılmayanları yaygın olarak aşağı ya da hain olarak tanımlarlar...

    En ünlü faşistler arasında Adolf Hitler, Benito Mussolini vardır.
    Alıntı.

  10. #9
    Kayıt Tarihi
    Jan 2007
    İletiler
    10
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Yılın faşisti anketine durdurma

    Alıntı Av.Abbas Bilgili rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Bence yılın faşisti "Türk Solu" dergisidir. Yayınları ile bu ünvanı gerçekten hakediyor. Yıllardır sol kesim sağı faşistlikle suçladı. Bu suçlamada belki de bunu hak edenler de vardı. Ama büyük ölçüde bu bir haksızlıktı. Sonuç olarak "faşizm" kaba kuvvete dayalı totaliter bir bir idare tarzıdır. Bu nedenle de Hitler, Mussolini, Fanko, Stalin, Mao gibi sağda ve solda insanlığa kıymış olan zalim diktatörler faşist ya da komünist diktatörlerdir. Makyajı kızıl ya da kara olabilir, ama makyajı kazıyınca altından aynı korkunç yüz çıkıyor.

    Türk Solu dergisinin de aslında solla falan ilgisi yok. Tam anlamıyla ırkçı ve faşist bir dergi.
    Kelimesi kelimesine aynen katılıyorum..Noktayı koymuşsunuz,Tebrikler.

  11. #10
    Kayıt Tarihi
    Jan 2007
    Nerede
    Kusadasi/Aydin
    İletiler
    1
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Yılın faşisti anketine durdurma

    Hukuki.net sitesine uye olali henuz 5 dk olmadi,saskinligimi ifade etmek istedim,anasayfada gordugumde okumak istedigim ilk konu bu oldu ama okuyunca bu paylasim zeminin seviyesi konusunda suphelerim olustu.Bu basliga yazi yazan insanlarin uslubu,tarzi ve suclayici davranislari,terbiyeden yoksun yorumlari karsisinda ne diyecegimi bilmiyorum.Saygilarimla...

+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

Benzer Konular :

  1. 25 yılın yatarı
    Arkadaşım adam öldürme suçundan 25 yıl hapis cezası aldı 2014 yılı sonunda. 15 Temmuzdan sonra çıkan bazı kararnameler ile bir şeyler değişti diye...
    Yazan: heyyahey Forum: Ceza İnfaz Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 28-11-2017, 14:23:46
  2. 657 dmk 127. maddedeki 2 yılın anlamı
    değerli hukukçular, 2008 yılında hakkımda dava açıldı. karar, yargıtay bozma kararı falan derken davam sonunda HAGB ile sonuçlandı. bu arada...
    Yazan: ydnglc Forum: Kamu Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 10-04-2014, 17:25:17
  3. Yılın en güzel hediyesi
    Erkek çocukları biraz ketumdur, belirli bir yaştan sonra mesafeli davranırlar ebeveynlerinle.. Benim oğlum da öyle, ne zaman sevmek istesem...
    Yazan: Bora Baykal Forum: Kültür - Sanat - Edebiyat
    Yanıt: 0
    Son İleti: 01-01-2010, 11:43:23
  4. 15 yılın yasal faizi
    1992 yılından bugüne olan borç için yasal faiz oranları nedir.Son 5-6 yıl tammam da önceki yıllar nedir. nereden bulunur.
    Yazan: keskaya Forum: Borçlar Hukuku
    Yanıt: 3
    Son İleti: 03-04-2008, 17:13:53
  5. Türkiye'de Yılın Düğünü
    Dün İzmir' de Akgerman ve Tükel ailelerinin evletleri çeşme otelinde muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler. Düğünün faturası 1 TRİLYON LİRA. ...
    Yazan: deltaG Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 0
    Son İleti: 24-07-2005, 16:55:06

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.