Dava dosyamda yaşanan süre aşımlarında kasıt mı vardır? yok sa; bunlar ihmal mi ve ya TESADÜF MÜ DÜR?
1) İDARE MAHKEMESİNDEN VERİLEN KARARIN GEREKÇESİNİ TAM 5 AY SONRA
Bilgilendirme:

Bilgilendirme:

BİMER
baş vurum sonrası yazdırabildik. oysa diğer dosyalarda 2 ve ya 3 ayda bu karar yazılıyor!
2) Danıştay sürecinde ise; dosya 12. daire de bekledi. ardından 16. daire kuruldu dosya oraya devredildi. tam 9 ay sonra yine YD talebim neden hala görüşülmüyor diye BİMERDEN baş vuru sonrasında direk esasa geçildi. 12/03/2015 de KARAR AŞAMASINA GEÇİLDİ. ama bir türlü bu karar açıklanmadı. 6 ayın sonrasında tekrar BİMER den baş vuru yaptım bu karar neden açıklanmıyor diye. Akabinde PTT ile dilekçe yolu ile sordum. 7 ay sonra karar açıklandı.

3) şimdi ise;01/07/2016 tarihinde karar düzeltme dilekçemi samsun idare mahkemesine teslim ettim. DAVA dosyam. 22/08/ 2016 tarihinde 16 dan 12 tekrar devredildi ve hala DAVA dosyamda 16/09/2016 itibariyle İLK İNCELEME DEN HALA HAVALE İÇİN bekliyor!. diğer dosyalarda ise 2 ve 3 günde ilk inceleme yapılırken hala dava dosyam ilk incelemeden havale için bekliyor. 22/08/ 2016 tarihinden itibaren 1 ay olacak daha ilk inceleme yapılmadı.

SORU ŞU:

Neden benim dosyamda makul süre içerisinde işlem görmüyor? GİZLİ VE KARANLIK eller mi dolaşıyor OLABİLİR Mİ?
BU KADAR SÜRE VE ZAMAN KAYBIM OLUYOR? bu mağduriyet değil midir?
bilgi veren herkese teşekür ederim. saygılar