2013 yılında çalıştıgım iş yerinin patronu tarafından saldırıya ugradım olay şu şekilde oldu işe başlıyalı 4-5 gün olmuştu dükkanda sadece patronla ben vardım patrondan para istedim vermedi bende işi bırakacagımı söyledim çalıştıgım günlerin parasını istedim bagırarak beni yarı yoldamı bırakacaksın dedi alkollüydü iş yerinin kapısını kilitledi döner bıçagını alarak bana vurma başladı sol kolum ve bir kaç yerime isabet etti sol kolum kemik kesildi sinirler koptu iki parmagım sakat şuan işe başladıgım zaman psikolojik tedavi görüyordum ilaç kullanıyordum bunu mahkemede söylemedim fakat olaydan sonra psikolojim iyice bozuldu şuan psikolojik olarak yüzde 45 engelliyim sol kolumdanda yüzde 25 toplam vucut engel oranı yüzde 59 raporu 2014 yılında aldım mahkeme sonuçlandı olay esnasında ikimiz yanlız oldugumuz için ki bu tahrik altında suçu işlemiş olabileceginden 5 yıldan 2 yıl 1 aya indirildi sonuç bu 2 yıl 1 ay ceza aldı mahkeme 8 ay önce sonuçlandı temyize gönderdim şimdi tazminat davası açmak istiyorum avukatım yok yakınlarım sana aylık baglarlar diyor bilemiyorum o yüzden sizden bilgi almak istedim tazminat davasını açacıgım miktar ne kadar olmalı şuan engeli aylıgıyla geçiniyorum çalışamıyorum işe almıyorlar bi sürü sorunum oldu ne yapmalıyım cevaplarınız için teşekkür ederim