ben ve eşim tam olarak 4 senedir evliyiz.1 yaşında çocuğumuz bulunmaktadır. eşim ve kendim çalışmaktayız.doğumdan sonra eşim doğum izni olduğu için kendisi evde bulunmaktadır.yardımcı olarak kendi ailesinden herhangi bir destek alamadığı için,ayrıca kendilerine çocuğa bakma teklifinde bulunduğumuzda kabul etmeme sorunu yaşadığımızdan kendi ailemden ablam ve annem yardımcı olmaktaydı.evi kendi ailemin olduğu mahalleye taşımak zorunda kaldım çünkü eşimin işe başlamasıyla çocuğa kendi ailem bakmayı kabul etti ,kendi eşimde bunu kendi rızasıyla kabul etti.eşim kendisinin işe başlayacağını ve çocuğumuza böyle bakacağını anladığında kendi rızasıyla babam ve annemin yanına taşındık kendi evimize arada bir gitmekteyiz fakat kaldığımız günümüzü geçirdiğimiz ev babam ve annemin evi tam olarak 7 aydır yanlarındayız.asıl konu 24.07.2016 tarihinde eşim ile beraber gitmiş olduğum tatil ile başladı.
söylemiş olduğum tarih de antalyanın belek bölgesinde bulunan spice hotel tam olarak 5 günlük tatilimizin bitmesine yakın eşim çocuğum için makine ile sağmış olduğu sütleri kargo ile gönderemeyeceğini anladığın da başladı.hotel içinde beni suçlamaya hakaret etmeye bağırmaya başladı bende bunun üzerine odamıza gitmeyi burada olamayacağını kendisini sakinleşmesi için odaya beraber çıkmayı teklif ettim.odaya girdiğimizde halen bana hakaretlerini saygısızca davranmalarına devam ettiğini kendisinin odada durmasını benim gideceğimi ifade ettim ben odadan çıkacağım zaman halen bağırmaya devam ettiği için tekrar dan odaya girdim.uzandım kapı sesi geldi kendisinin banyoya gittiğini düşündüm biraz sakinleşsin bende yorgunluğumu atmak için kestirmeye başladım fakat uyuyamıyordum kalktım eşim banyoda değil odadan çıkmıştı.havuza indim,denize gittim bulamadım.bensiz dışarı çıkmasına kızmıştım.odaya geldim yatağa uzandığımda uyuya kalmıştım.aradan 4 saat geçmesine rağmen halen odada yoktu bir anda kendisi odaya girdi gene bağrışma çağrışma söyledikleri o kadar kötü kelimeler olduğu için kendimi otel balkonuna attım bu arada benim sessiz kalmamdan faydalandığını hissettiğinde üstüme yürümeye başladı bendeki sabır bittiğinde kendisine çocuğumuzu da yanımızda getirmemiz gerektiğini, kendisine antalya’ya gelmeden evden çıkmadan da söylediğimi fakat bana rahat edemeyeceğimizi söyleyip durduğunu hatırlattım. kendisinin çığlıklar atarak kötü anne olduğunu çocuğumla ilgilenmediğimi mi demek istiyorsun dedi, odada ağız dalaşımız başlamış oldu lobiden 2 kere uyarı telefonu geldi, dayanamayacağını intihar etmek istediğini önünden çekilmemi balkona çıkmaya çalışıyordu böyle bir şeyin olmayacağını söyleyip durdum kendisini biraz ileri yiterken arkasındaki sandalyeye takılıp düştü neyseki hiçbir şey olmadı tartışmamız halen devam ediyordu sen göreceksin diyip durdu aradan 1 saat geçti ben nerdesin mesajını attım karakoldayım dedi belekteki 2 kakakolu aradım kimseler yoktu mesaj attım ne diye karakoldasın dedim o gün kendisi odaya hiç gelmedi hotelde gezmediğim yer kalmadı bulamadım.ertesi gün bileti aldığımı kendisinin böyle yaparak çocuğumuzu göreceğini kendisin vermeyeceğimi sorunlarının olduğunu ifade ettim.biletimi aldım otelde ayrıldım.oysaki aynı otobüsden yer ayırtmışız.ankaraya geldik beraber eve geldik iç konuşmadık,beraber aynı yatağa baş koyduk sabah uyandığında bana ilk sorusu nereye ifade vermeye gideğimi sordu sen ciddisin dedim evet dedi.
kendisi benim kendisini darp ettiğime dair rapor addığını,şikayette bulunduğunu ayrıca tehdit ettiğimi ,hakaret ettiğimi yazılı olarak şikayette bulunduğu iafede etti bende o zaman benimle neden bu eve geldiğini beraber neden aynı yastığa baş koyduğunu sordum.gene tartışmaya başladık bu sefer karakolu aradı kendisi beni geçtim aileme hakaret etmeye başladı karakoldan geldiler önceden şikayet ettiğini söyledi karakola gittik ifade verdik bende çocuğumuzun hırpalandığını düşündüğüm ve etkilenmemesi için evi aradım aileme oğlumuzu sakin bir yere götürmesini istedim.eve geldik eşim bu sefer oğlumu nereye kaçırdınız diye ev duran babama hesap sormaya başladı garibin bilmiyordu.tekrar şikayet için karakola gitti.karakoldan beni aradılar çocuk nerde dediler benim yanımda olduğunu misafirlikde olduğumuzu çocuğumuzun hırpalandığını ifade ettim. annem ve ablamın kaçırdığını şikayette bulunduğu için onların karakola gelmesi gerektiğini söylediler .sonra bir sürü tartışma çıktı .eşim bu arada biz iafede verirken ailemin evinin anahtarını alarak bavullarını hazırlayıp kendi evimize götürğünü sonra çocuğu almak için tekrar karakola geldiğini sonradan fark ettim.
eşime hiç darp yapmadım,hakaret etmedim
otelin havuzunda yüzdüğümüzde bende ve eşimdi çarpmalardan dolayı morluklar oluştuğunu fark etmiştik darp dedikleri bunlar
eşim evlenmeden öncede intihara kalkışmış ankara hastanesi yatmış olduğunu bilmekteyim.
sürekli bana komplo kurdunuz beni tatile getirip çocuğumu benden alacaktınız kelimeleri
sürekli beni deli edeceksin beni tımarhaneye koyacaksın çocuğumuzu benden alacan kelimeleri
bu arada evini çocuk olmadan öncede birçok kez evi terk edip gitmiştir.
artık eşimle tekrardan birleşmek istemiyorum.çocuğumun geleceğinden endişeliyim.aile ortamında ispat edebileceğim bir sürü engeller bulunmakta fakat çocuğumun süt çocuğu olduğunu bilmekte annesinden ayırmak gibi düşünce olmadığımı da bilmenizi isterim.
evimi ihmal eden ,kumar oynayan,içki içen birisi değilimi
ayrıca antalya da beni şikayet ettiğinde ifademi almak için bile çağırmadılar.
bir sorunum olarak geçmişte yaşadığım belli pişmanlıklarım bulunmaktadır.alt kısımda belirttim.çocuğumun velayetini almam bunlar bana engel midir?yada görmeme engel midir?ben ne yapmalıyım?
selamlar..
Silah atarak benı rahatsız eden bır sahsı ıhbarda bulundum ancak şahsın evınde aramada herhangi bir sey bulunamadı. bu seferde sahıs benı...
Sayın hukukçular.Bir arkadaşım baskasının adına senete imza atıp mal almış ve 2 ay sonra anlasılmış.Adına esya aldıgı kisİ ise bu eşsyayı ben almadım...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Clicking Here TLO lookup
02-05-2025, 13:42:01 in Askerlik Hukuku