efendim 2000 yılında göreve başladım 9.5 yıl görev yaptıktan sonra başka kuruma naklen atandım atanmama müteakip tayin talebinde bulun yeni kurumda 6 yıl boyunca her sene en az iki defa tayin dilekcesi yazdım 12 adet dilekceme 2 defa cevap veridi birde işin ilginci bana başka kurum bul muvakafat verelim diyorlar görüşmeye gidiyorum içerde oldugu halde bana yok deniyor telefon açıyorum arkadaşla konuşuyor bana yok dedirtiyor kendini
arakadaşlar arasında rencide oluyoruz millet alay ediyor garip garip bakıyor uzaklaşıyor bende karar verdim personel başkanını şikayet etmeye çünki adlet ve eşitlik kamu yararnı kendine tanınan takdir yetsini suistimal ediyor düşüncesindeyim kendisini tanım etmem benide tanımaz o ankarada ben istanbulda yolda görse tanımaz şu var geldiğim kurumun adının soguk olması ve benim hiç bir şeyimi göndermemesi sadece atama kağıdım gelmiş başkada bir şey yok deniyor bu sinsile yolu ile personel başkanını tam yargı davası açmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor kesinlikle kişisel davranılıyor mobing uygulanıyor siz degerli üsdatlardan görüşlerinizi talep ediyorum ailem ankara ben istanbulda 14 yıldır perişanız yazık kafayı sıyırmak üzereyim

genel müdür var kurumda 3 adaet yönertim kurulu üyesi var
1- personel başkanı kime şikayet edilir