Esimle 2012 de severek 17 yasinda kacıp Aileler rizasıyla evlendik. Şimdi 3 yasinda bir oglumuz var . Fakat esimin psikojik sıkintilari vardi bunlar gittikçe büyüdü Ogluma bakmamaya basladı ve aile ici siddetli gecimsizlik basladi bundan önce 3 kere baska erkeklerle mesajlarini yakaladim. Ve ailemle beraber otururken abimin altınlarini caldi. Evimi terk etti gitti . Şimdi ise oglumu bana 1 aydir gostermiyor . Ogluma baban öldü gibi seyler yapip unutturmaya calisiyor. Evlerine gidemiyorum.kavga cikartip duruyorlar Silahla bicakla hergun tehdit ediyorlar. Bosanma davası da açmiyor sen ac diyor . Oglumun yaşi kücük 3 yasinda herkes Anneye verirler diyor. Ama ben kesinlikle onlara vermek istemiyorum benim oglumu zaten Annem buyuttu. Ailesinin hepsinin psikojik tedavi goruyorlar Duzenli.bir Aile yasami yok Kahvalti yok yemek yok Kardeslerinin hepsi madde bagimlisi silahli geziyorlar. Birde ben asgari ücret 1300 tl artı paket parasi aliyorum benden 30 bin lira tazminat talebi ediyorlar. Mal varligim yok yasim daha 22 cok kotu durumdayim Ustune birde 200 lira para vericeksin ayda bize diyorlar sanki haraç kesiyorlar. Esime bir iki kerede tokat attim ama dovdun sen diyor. Senin donuna kadar soyucam paralarini yicem diyor. Yasim 22 hic bir bilgim yok Ne yapabilirim ? Neyi delil olarak gosterebilirim ? Şu an ne yapmam lazim ? Kafam cok karisik bilgilendirme yaparsaniz sevnirim.