Mahkemelerimde araştırılmadan karar verilmiş ama kesinleşmemiş
Değerli avukat abilerim merhaba öncelikle böyle bir site kuranlara ve burda vakitlerini bize harcayanlara teşekkür etmek isterim
Uzatmadan lafa geçeyim şu an 19 yaşındayım 17 yaşındayken arkadaş kurbanı oldum staj için banka kartı almıştım arkadaşıma güvenip verdim internette yaygın kullanılan bi satış sitesinde ürünler satmış yollamamış 18e girme zamanlarıydı para tabii benim karta yatıyor kendi kartı yok çünkü baktım para kazanıyor ben telefon bilgisayar tamircisiyim bende birkaç kere tamir edebileceğim ürünleri alıp sattım ama çok küçük meblalar maddi durumum pek iyi değil 18e yakındım sonra 18 oldum ifadeye falan çağırdılar o zaman anladım başta dedi yanlışlık oldu göndermeye vaktim yoktu sonradan yolladım falan 4 5 ay önce mahkemeler başladı suçlu tamamen benim acaba gönderdiğim ürünleri tam tamir edemedim mi diye düşündüm yok hiç gitmemiş benimle konuşmayı kesti ben de kartı iptal ettirdim tabii şimdi 3 tane mahkeme var bunlar kastamonuda oluyor ben 2 ay önce istanbula çalışmaya geldim pansiyonda kaldığım için ikamet aldıramadım yeni gelişmelerden pek haberim yok 3 tane mahkeme var şu an biri inebolu ağır ceza ilk duruşmasına gidemedim istanbuldaydım 2. duruşması 9. Ayda yine ineboluda çok uzak nasıl gideceğim bilmiyorum bir diğer mahkeme karşıyakada online olarak yaptığı için mahkeme müştekinin olduğu yerde açılmış ama ineboludaki nedense öyle olmadı anlamadım karşıyakadaki müştekiyle telefonda görüştük bana dedi zaten telefonda beni dolandıran sen değildin ses farklı adam inanıyor bana arada bir hal hatır sorar sağolsun arkadaşım bu adama mahkemeden sonra parasını iade etti o da bana ben paramı aldım davayı geri çekiyorum dedi birde karabükte var bunda arkadaşımın adı yok diğerlerinde var çünkü abisinin hattıyla yapmış bu işi ama karabüktekinde nedense yok olayıda hiç bilmiyorum bunlar için kastamonuda adliyede ifade vermiştim meğer o mahkemeymiş şimdi şöyle toparlayayım e devletten bakıyorum ineboludakinden karar çıkmamış 9. Ayda zaten diğer duruşma karşıyakada sanığım 18e girdikten 1 hafta sonra olmuş arkadaşım ve abisi başta tanıktı sonra arkadaşım sanık olmuş ama onda karar beraat yazıyor bende denetimli serbestlik kesinleşmedi yazıyor en kötüsü karabük bunda 18den küçüğüm karabükten avukat vermişler karar mahkumiyet kesinleşmedi yazıyor bu durumdan kurtulmamın yolu yok mu benim bankaya borcum var bu işi ben yapsam borcumu öderim hem ordan para kazanıp hem neden gurbette pansiyonda kalıp çalışayım çekingen biriyim avukat tutacak durumum zaten yok arkadaşın hattı benim kartım kullanılıyor ona beraat verilirken bana neden mahkumiyet olay sırasında o hattan kimlerle görüşmüş anlaşılmaz mı hattı bana verdiğini iddia etmiş o zamanlar telefonum bile yoktu ama sonuçta aynı zamanlarda annesiyle babasıyla görüşmüştür telefonda bende olsa hat onun annesiyle babasıyla mı görüşürüm mahkeme bunları incelemeden mahkumiyet vermiş ne yapmam gerek devletin bana verdiği avukata bi şekilde ulaşmaya çalışsam yardımı olur mu
Bunlarıda ekleyeyim
İnebolu ağır ceza mahkemesi
Dosya Yıl/No 2016/25
Suça Sürüklenen Çocuk
Suç : Basın ve Yayın Araçlarının Sağladığı Kolaylıktan Yararlanmak Suretiyle Dolandırıcılık | Karar Türü : Karar Verilmedi |
Karşıyaka 1. Ağır Ceza Mahkemesi
Dosya Yıl/No 2016/85
Sanık
Suç : Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık | Karar Türü : Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması ve Denetimli Serbestlik | Kesinleşme : Kesinleşmedi |
Karabük Ağır Ceza Mahkemesi
Dosya Yıl/No 2016/31
Suça Sürüklenen Çocuk
Suç : Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık | Karar Türü : Mahkumiyet | Kesinleşme : Kesinleşmedi |
Edit: Devletin verdiği avukata zor da olsa ulaştım aradım kendisini kesinleşmemiş olmasına şaşırır gibiydi temyizde demek ki dedi ben temyiz ettirmedim kendi etmişse ve bu yüzden daha kesinleşmemişse diğer mahkemede avukat yok onda neden hala kesinleşmedi
Hukuki NET Güncel Haber
Konu Tarantula1 tarafından (13-07-2016 Saat 02:45:23 ) de değiştirilmiştir.
Sebep: ekleme
Şüphelinin üzerine atılı suçtan mahkemenizde yargılaması yapılarak eylemine uyan ve yukarıda gösterilen kanun maddeleri gereğince cezalandırılmasına...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku