+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon
1 den 10´e kadar toplam 12 ileti bulundu.

Konu: Yine banka yine haksızlık

Yine banka yine haksızlık Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    Nerede
    artvin
    İletiler
    11
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Yine banka yine haksızlık

Merhabalar başima gelen olayı anlatmak istiyorum yardımcı olursanız sevınır. Kredı kartımı yenıden yapılandırma yaptirmiştim 3 ay taksıdını ödeyemedım.1,5 hafta önce bankadan arandım bulunduğum ilçenin şübesinden bu ayın 17 sıne ödemeye yapacağimi söyledım 15 ınde maaşim yattiği için.Ayın 15 ınde tekrar aynı yerden arandım hanfenfıydı telefonda durumu anlattım geçen haftada aramiştınız bugun ayın 15 akşama doğru mutlaka maaşim yatar zaten 17 sı dıye sıze nor bırakmiştım ödeme günü olarak. Tamam beyfendı ben 17 sı dıye notumu alıyorum dıye telefonlar kapandı. O akşamı maaşim yattı 15 ınde sabah yanı ayın 16 sında maaşimi çekip borcumu ödeyecektım 650 tl bankaya gıttığımde yatan maaşim 2,350 tl bütünü kredı kartına kesılmiştı toplam kredı kartı borcum 3,350 tl cıvarında yanliz ben 650 tl yatırım yanı 3 ay yatırmadığım taksıtlerı o şekilde yoluna sokulacaktım. Şübden yetkılıyle görüştüm takıbe düşmüşüm sıstem parayaı krde kartına aktarmiş. Beyfendı dıyorum madem böyle bır dürüm var daha dün şübenızden arandım 17 sı dıye gün verdıler bır sorun yok dıye düşündüm madem böyle bır sorun vbardı dün benı arayan bayan bana neden ıletmedı bugun mutlaka ödeme yapmalısın yoksa böyle bır sıkıntıyla karşilaşabılırssınız dıye. o günde kredı ödemem de vardı 850 tl ödeyemesem toplam bütün borrcumu ısteyecekler bu sefer 10,000 tl falan onu da anlattım hiç umurlarında bıle olmadı bır numara verdıler merkezın numarasıymiş parayı gerı talaep edın dıye aradım başvurdum vereceklerını sanmıyorum durum bu şimdi benım sorum.

1 Bunda benım suçum ne 17 sıne sözler verımiş 16 sında bütün paramı sen kesıyorsun

2 Benım kredı borcumu bütün paramı kestiğin için ödeyemedım ya benden banka toplu parayı ısterse kı ısteyecek emınım ben 10,000 tl yı nerde bulacam

3 Bir kere bütün parayı kesmek yasalmıdır bu adam ne yer ne içer başka bir yerlere dee belki borcu vardir

4 Allah aşkına ben şimdı ne yapıcam bana bir yol gösterın bunlara dava açmayı bıle düşünüyorum şü yaptıklarını fıtıl fıtıl burunlarından getirmek için

SAYGILARIMLA

Hukuki NET Güncel Haber

Yine banka yine haksızlık konulu yargıtay kararı ara
    Yine banka yine haksızlık konulu hukuk haber
    Konu src_08 tarafından (17-06-2016 Saat 10:06:49 ) de değiştirilmiştir.

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?

Nerede
    İZMİR
    İletiler
    20.877
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Yine banka yine haksızlık

Yeniden yapılandırma yaptım dediğiniz taksitlendirmede , aylık ödemeniz gereken tutarı zamanında ödemediğinizde o yapılandırmayı zaten bozmuş oluyorsunuz.
    Açacağınız davada gelecek fitil kuvvetle muhtemel sizin burnunuzdan gelecektir.

Nerede
    artvin
    İletiler
    11
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tamam doğru beyfendi ben borcuma sadık kalamadım ben şünü belirtmek istiyorum bankadan bir yetkılı benı arıyor 17 sıne not alıyor hatta telefonda çok ıyı hatırlıyorum bır sorun yok dımı diye soruyorum. Bayanın bana cevabı hayır maaşınızı aldınızmı 17 sınde ödemenızı beklıyoruz ben notumu alıyorum dıyor. 16 sında bankaya gıdıyorum bütün maaş gitmiş.Evet ben suçluyum ödemedim demiyorum belırlı sebeplerden dolayı ödeyemedim şimdi elinizi vijdanına koyunuz bütün para kesilirmi bu ne kadar doğru ben bunu öğrenmek istiyorum. Ya benım diğer giderlerım ne olacak bünlaka bunla ılgılı bir kanun vardır.Biz vatandaş olarak devlet tarafından mutlaka korunuyoruzdur. Sizler daha iyi bilirsiniz tabi.

- - - Updated - - -

Kisa bir not daha bankada çalişan bayanin hiçmi suçu yok ben oranın bir müşterısıyım sonuçda maaşımı bıle o bankadan alıyorum madem böyle bir sıkıntı var neden 17 sıne gün verıyor ekranında göremıyormu durumumu.Şübeye gıttığım durumu anlattım içerden bir kağit geldı üyük ihtimal stajer lerdı elınde bır kağit sadece yanına not düşmüş bu kadar basıtmı olay sence 1 gün yüzünden başima gelen olayları anlatsam sıze ınanın acırsınız. Bneım en çok kızdığım konuda bu.

İletiler
    4.436
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Kredi kartını ödemediğiniz için borçlar birikmiş, yapılandırma yapmış ilgili yapılandırma şeklinde ödeyeceğinizi söylemişsiniz gene borç ödenmemiş hem de 3 ay ve haliyle yapılandırma bozulmuş ve yapılandırma bozulduğu için sizin anladığınız veya anlamak istediğiniz gibi hala yapılandırma taksitine devam edemezsiniz.Karşı tarafta sistemsel bir sıkıntı sebebiyle maaş çekilir ve gene tahsilat yapamam endişesiyle personelle görüştürmüş sizi ancak artık bahsedilen ödeme bozulan yapılandırma değil elbette.Bankaya dava açmaya kalkarsanız(ne davası artık onu da anlayamadım ama) fitil bankadan değil kesin olarak dava masrafları ve vekalet ücretleri şeklinde sizden gelecektir.O sebeple herhangi bir davaya kalkışmanızı(zararınızı büyütmemek adına) tavsiye etmem.

Nerede
    İZMİR
    İletiler
    20.877
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı src_08 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Tamam doğru beyfendi ben borcuma sadık kalamadım ben şünü belirtmek istiyorum bankadan bir yetkılı benı arıyor 17 sıne not alıyor hatta telefonda çok ıyı hatırlıyorum bır sorun yok dımı diye soruyorum. Bayanın bana cevabı hayır maaşınızı aldınızmı 17 sınde ödemenızı beklıyoruz ben notumu alıyorum dıyor. 16 sında bankaya gıdıyorum bütün maaş gitmiş.Evet ben suçluyum ödemedim demiyorum belırlı sebeplerden dolayı ödeyemedim şimdi elinizi vijdanına koyunuz bütün para kesilirmi bu ne kadar doğru ben bunu öğrenmek istiyorum. Ya benım diğer giderlerım ne olacak bünlaka bunla ılgılı bir kanun vardır.Biz vatandaş olarak devlet tarafından mutlaka korunuyoruzdur. Sizler daha iyi bilirsiniz tabi.

- - - Updated - - -

Kisa bir not daha bankada çalişan bayanin hiçmi suçu yok ben oranın bir müşterısıyım sonuçda maaşımı bıle o bankadan alıyorum madem böyle bir sıkıntı var neden 17 sıne gün verıyor ekranında göremıyormu durumumu.Şübeye gıttığım durumu anlattım içerden bir kağit geldı üyük ihtimal stajer lerdı elınde bır kağit sadece yanına not düşmüş bu kadar basıtmı olay sence 1 gün yüzünden başima gelen olayları anlatsam sıze ınanın acırsınız. Bneım en çok kızdığım konuda bu.
    Haklı olduğunuz noktalar yok değil elbette, ama konu vicdana gelince, banka neden vicdan hesabı yapsın ? İşi para satıp kar etmek, sattığı parayı geri alamayınca kar edemediği gibi zarar da edecek. Hal böyle olunca bir ticari işletmeden vicdan hesabı yapması beklenemez haliyle.

Telefonda geçen konuşmanın içeriği tam olarak nedir bilemiyoruz, ancak borç miktarınız size mutlaka söylenmiştir. Sizin sadece ödemediğiniz taksitleri ödeyeceğinizi sanmış olmanız durumu değiştirmiyor malesef.
    Telefonda konuşan bayanın herhangi bir suçu yok düşündüğünüz anlamda.

Taksitler için otomatik ödeme talimatı mı vardı?

Nerede
    artvin
    İletiler
    11
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Haklısın aslında bir yandan düşünüyorum suçun büyüğü zaten bende banka sonuna kadar haklı kızdığım demiyim de üzülduğüm konu maaşimin hepsını kesmesı çok kötü bir olay. Yine de ilginiz içn teşekkür ederim.

- - - Updated - - -

Telefonda geçen konuşma 1,5 hafta önce aranmiştim şübeden ayın 15 ınde maaş alıyorum dedım sağlam olsun dıye 17 sını söyledım ayın 15 ınde tekrar arandım durumu tekrar anlattım bugun ayın 15 ı akşama maaşim yata kı yattı zaten hanfendıye 17 dıye hatırlattım tamam beyfendı ben notu mu alıyorum dedı 16 sında gıdıyorum başima bu olay gelıyor o gün son gün olduğunu bılseydım yanı ayın 16 sı bir yerden borç para bulurdum yınede 650 tl yatırırdım 2,350 tl maaşimdan olmazdım bu sıkıntılar da başima gelmezdi. İnşallah anlatabılmişimdir.

Nerede
    izmir
    İletiler
    44
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

yanlış anlamayın ama banka sadece kendisine ait olan borcu almış . burda bayanın bir şey söylemesi önemli değil . doğru yada yanlış bilebilir. bankaların otomatik sistemi vardır . günü geldimi sistem otomatik devreye girer ve dk başı hesabı tarar parayı gördüğü an anında silip süpürür. bu her yerde böyledir . nasıl devlete borcun oldumu hemen hesabındaki paraya e-haciz koyuyor . senin 100 tl borcun var misal ama 10 katını koyuyor .
    kısacası her kurum kendini garantiye alıyor .
    dava açayım deme davalık olursun birde o masraflar biner üstüne .
    allah yardımcın olsun

Nerede
    artvin
    İletiler
    11
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tamam alabılır doğru sıstemı de görmedı dıyelım çalişan hanfendı. Ama birde şöyle bir durum var bir vatandaş olarak hangı kurumdan ıcralık olsak bıle maşimizdan 3/1nı kesebılıyor dıye bılıyorum. tamam takıbe düşdüm yenıden yapılandırma oldu 3 ay yıne yatıramadım bütün maaş kesılırmı ben ona kızıyorum zaten senın bankandan maaşini alıyorum bu ay yarısını kes önümüzdekı ay yarsını kes 4 senedır senın bankandan maaş alıyorumm ben hesaba gırdı çıktı bellı ya herleyı bır kenara bırakalım. O bankadan maaş almadım sayalım sonuç da ınsanız hiç olmaza önümüzdekı ayın maaşına kadar sıgra parası bırakır bırak sıgra ekmek parası bıle bırakmamişlar...

Nerede
    izmir
    İletiler
    44
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı src_08 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Tamam alabılır doğru sıstemı de görmedı dıyelım çalişan hanfendı. Ama birde şöyle bir durum var bir vatandaş olarak hangı kurumdan ıcralık olsak bıle maşimizdan 3/1nı kesebılıyor dıye bılıyorum. tamam takıbe düşdüm yenıden yapılandırma oldu 3 ay yıne yatıramadım bütün maaş kesılırmı ben ona kızıyorum zaten senın bankandan maaşini alıyorum bu ay yarısını kes önümüzdekı ay yarsını kes 4 senedır senın bankandan maaş alıyorumm ben hesaba gırdı çıktı bellı ya herleyı bır kenara bırakalım. O bankadan maaş almadım sayalım sonuç da ınsanız hiç olmaza önümüzdekı ayın maaşına kadar sıgra parası bırakır bırak sıgra ekmek parası bıle bırakmamişlar...
    hangi banka bu müşteri hizmetleri size tamamını almasıyla ilgili mantıklı bir açıklama yapmadı mı

Nerede
    artvin
    İletiler
    11
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

İş bankasi bana şöyle açıklama mesaj yoluyla ödeme yapınız dıye mesaj gelmiş sadece ödeme yapınız ve borç mıktarı 650 tl yazıyordum.Bulunduğum ilin ilçesindeki şübeden bır bayan aradı onunla görüşmem de17 sı dıye söyledım anca o zaman ödeme yapabılırım dıye tamam dedı ben notu mu alıyorum hatta sordum 7 sı olsa mumkunmudur dıye bana sedece ben notumu alıyorum hepsı bu. ama 15 ınde maaşım yatar 16 sında bütün parayı kredı kartına kesılır durum bu.

+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar: