2006 da eşimin adına banka kredisiyle ldığımız evi daha sonra eşimin paravan şirke kurarak maliyeye ve sgk ya borçlanması nedeniyle 2009 da evi eşimin gerçekte kızkardeşi ama babası birilerine evlatlık vermiş ve kanuni olarak kan bağı yok.evin tapusunu ipotekli olarak ona devrettik bütün borçlarını benim hesabımdan ödedim.fakat 2011 yılında anlaşmalı olarak boşandık ve bir süre daha aynı evi paylaştık her defasında evin yüzde ellisini benim olduğunu dile getirdiler.bende karşılıklı güven duygusu ile hareket ederek belge almadım.daha sonra birlikteliğimiz devam etmedi ve tamamıyle ayrıldık.anlaşmalı boşanmada mahkeme çocukların velayetini bana verdi .2015 yılında ben başka birisiyle evlendim bu arada çocukların bana benzememesinden dolayı dna testi yaptırdım ve 10 yaşındaki kızın babasının ben olmadığını öğrendim bunu kendisine bildirdikten sonra dava açtım bu arada ortak olan evide 3.kişiye devretmiş.şimdi eski eşimin üzerinde hiçbir mal varlığı yok hazırki elimizde olanıda satmış fakat bu evin yarısını benim olduğuna dair tanıklarım var ve eski eşimin kızkardeşinin üzerinde hiç bir geliri olmadığı halde son 3 yıl içinde 6 tane ev ve birde araba kayıtlı ama bunlardan hiç birisi kendine ait değil hepside eski eşime ait bu tanıklarla ispatlıdır.bu konuda nasıl dava açabilirim tazminat davası açarsam bu mallar üzerinde bir hak elde edebilirmiyim