Merhaba %60 engelli vatandasim hastaliklarimsan ve calisamadigimdan dolayi ve kimsenin yardim da etmemsinden dokayi bankalardan kredi cekmistim malum odeyemedim ve babamin arazilerini akrabalarimin tehditlerine ragmen satmak zorunda kaldim ve memleketimden kactim 3yil oldu. Izmirdeyim ve burda bana arkadasim yardim etti oda tukendi artik oda borca girdi benim yuzumdenve aclik durumundayim karnimi doyurmak icin aksama kadar olmuslerin ruhu icin dagitilan tatli kuyrugu ariyorum. Bir cok icra dosyam var. Yasim 42 oldugu icin uygun islere almiyorlar yada ozurlu oldugim icin almiyorlar alanlarda zatwn atiyor isten.malulen emekli olmama 3 yil var 3 yil i doldursam hic olmasa sigortadan emekli olurum Sozum ona devlet buyukleri ne partilere gittim verecekleri iki kurus icin ikametin bulundugu sehire gitmem gerektigini soylediler dedim cebimde ekmek alacak param yok cikarip 1 lira vermediler ya hu kadar kotumu olduk insanligimizi unuttukmu.dunya yaya kafa tutanlar partimizin kirasini cebimizden veriyoruz diyecek kadar yalan bile soylediler.ve allah kurtarsin demekten baska yaptiklari bir sey yyok.seker hastasiyim ve aclik grevi hatta olum orucuna bile girmeyi dusunuyorum aclikdan olmekden calmakdan daha iyidir onurum daha onemlidir.sizden bana 3 yildir ikametimi aldirmadigim icin ve baska nedenlerden dolayi aranip aranmadigimi gbt yi nasil yaptirabilecegim hakkinda yani karakola ve savciliga ben gitmeden nasil ogrenebilecegim hakkinda bilgi vermenizi ve yardiminizi ve aclik grevi yapinca suclu olup olmayacagim hakkinda hilgi vermenizi rica ediyorum.derdimi pek yazi ile anlatamadim konusarak anlatabilecegim izmirde bana avukat bir arkadas bilgi verebilirmi.kendimi acindirma gibi bir durumda degilim hastaliklarimi durumumu her seyimi kanitlarim.saygilarimla.