merhaba, gizli numara bir kere aradı ama içeriğinden ve yalnız yaşadığımdan dolayı endişelendim. Durmadan cinsel içerikli küfürler edip durdu, ileriye dönük de tehditlerde bulundu. 'seni bulacağım' sonrasında da yine cinsel içerikli şu an yazamayacağım şeyler söyledi. Beni en çok korkutan karşıdaki kişinin adımı biliyor olmasıydı. Ben de bu kişinin kim olduğunu nasıl öğrenirim diye danışmak için 155 i aradım. Telefondaki memur en yakın karakola gidip şikayetçi olmamı prosedürün böyle işlediğini söyledi. Ama karakola gittiğimde (tabi ki benim problemim onlar için öncelikli değil ) neredeyse kapıdan geri döndürüyorlardı o derece uğraşmak istemediler. Sonrasında ifadem alındı, şikayetçi oldum. İşleyişle ilgili nasıl bilgilendiririm dediğimde biz de bilmiyoruz savcının kararı dediler. Daha ne sorduysam hiçbir şekilde sağlıklı bilgi vermediler. Ben bunun takibini nasıl yaparım öğrenmek istiyorum. Mesela savcı ne karar verdi, eğer beni arayan kişi tespit edilirse benle paylaşılacak mı, bu işleyiş takriben ne kadar sürüyor ?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...