Merhabalar,
2012 yılından beridir yapılandırmada olan Garanti Bankası kartlarımın toplam borcunun ödemesi bir türlü bitmiyor.

2 ay odemedigimde 2 aylık taksiti kadar faiz alıyor Garanti bankası ve taksiti iki katına çıkararak ödemelere devam etmemi istiyor. Toplam borcumun iki katını
ödedim iki kere yapılan yapılandırmada neredeyse fakat bana ne ödemelerimin ne faizlerin dökümünü ısrarla vermiyor ve kredi kartı gibi faiz işletmeye de devam ediyor. Sorum şu: son 1.600 TL borcum var ama taksitleri yine ödeyemedim ve avukata intikal edeceği sürenin sonuna geliyorum.

Avukata intikal etse ve onunla muhattap olsam anaparayı odemekle kurtulabilir miyim? Çünkü biliyorum ki bana borcu yine faizleri bindirim 2.500 ün üzerine çıkaracaklar ve daha belki 8 ay daha temizlemeye uğraşacağım (son 6 aydır 2100 den 1.600 e inebildik çünkü aylık 3 kere 700 er lira odememe ragmen). Ne yaptıklarını ve faizleri hiçbir türlü açıklamayıp laf kalabalığına getiriyorlar ve tekrar yapılandırma teklif ediyorlar.
Yapılandırma faizini sorduğumda ise ben kabul etmeden faiz açıklayamayacaklarını söylüyorlar. İptal edersem de tamamını demek zorunda kalırsınız diyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim. Kira da oturuyorum ama bana ait aile bireylerimden birinin oturduğu bir ev var. Bu rakam için hacze gidilir mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim, umarım bir çare bulurum.