Merhabalar;
4 yıllık bir ilişkim oldu, arkadaşımın psikolojik nedenlerinden dolayı yürümedi ve birçok kez ayrılmaya çalıştım. Ancak beni takıntı haline getirdiği için evime yada işyerime gelip olay çıkartıyordu. 3 kez intahar girişiminde bulundu.

Son olarak dün mağazanın 3. Katından kendini atmaya kalkıştı. Güvenlik son anda yarıdan çekti. Şimdiye kadar yaptığım tüm konuşmalar faydasız kaldı. Son olarak dün abisi bundan sonra tedavisini ben takip edeceğim dedi. Ancak en ufak bir fırsatını bulduğunda tekrar kendine zarar verecek belkide ölümle sonuçlanacak. Bunu ailesine de belirttim.

Böyle bir durumla tekrar karşılaşmamak için yada kendisine zarar vermeye kalktığında herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceğimi bildirmek için neler yapabilirim? Derdim onu şikayet etmek ceza çekmesini sağlamakvs değil. Huzurum kalmadı ve işimden olacağım bu gidişle bunu önlemek istiyorum. Nereye nasıl başvurmalıyım? Teşekkür ederim.