Merhaba,

Bugün daha önce de görüştüğüm ama aramızda küçük yakınlaşmaların olduğu bir kadının evine gittim.Kendisi çağırdı (mesaj kaydı var).Kendisi öğretmen bende mühendisim ve iftira atmak isteyen kişinin büyük olması kaydıyla aramızda 7-8 yaş var.Sürekli evlilik muhabbeti yapıyor, şu an için olmaz bakarız diyorum, sürekli bana şunu al bunu al diyor ve ben almamakta diretiyorum.Evine gittiğimde çay demledik , tatlı , dondurma derken film izleyelim dedik.Film izlerken yakınlaşma oldu tekrar.Yakınlaşırken yanlışlıkla kafalarımız çarptı.Cinsel ilişkiye girmedik.Kaşında herhangi bir açılma durumu yokken , hakaretler etmeye başladı sözlü olarak ben de çıktım evden.Sonra söylediğin sözler çok ayıp diye mesaj attım.Ardından mesajla da ağır küfürler etti.Ardından darp raporu alıp şikayette bulunacağını söyledi.

Yıllarca kadın hakları , LGBTİ bireylerin hakları üzerine çalışmalarda yer aldım ve bu tarz bir hakarete uğrayınca inanın insanın zoruna gidiyor.

Herhangi bir darp yok fakat kendisine zarar verip iftira atmasından da korkuyorum.

Eğer şikayetçi olursa ben de hakaret ve iftira davası açmayı düşünüyorum.Böyle bir durumda mahkemenin olaya bakış açısı nasıl olur?Herhangi bir sicil kaydım bulunmuyor.

Saygılarımla.