1 ay evvel bir oyun hesabını satmak için biriyle anlaştım. Bana 150 lira gönderildikten sonra bilgileri verdim fakat şahıs yarım saat sonra bilgileri duymadığını söyleyerek tekrar istedi. Ben de gariplik olduğunu düşünüp, hesaba giriş yapmaya çalıştım fakat bilgilerin değiştirildiğini gördüm. Ardından şahıs ben polisim, paramı gönder diye mesajlar atınca dolandırıcı olduğunu düşünerek cevap vermedim. Aradan 15 gün kadar geçtikten sonra beni şikayet etmiş. Bunun üzerine şahsı arayıp konuştum, bana hesap şifresinin değişimiyle alakasının olmadığına dair yeminler etti, polis olduğunu da parasını geri alabilmek için söylediğini ifade etti. Açıkçası ben de ikna oldum çünkü hem dolandırmaya çalışıp, hem de şikayet edecek hali yok. Bu sebeple ben de şahsın 150 lirasını iade ettim. Tabi benim hesabımın bilgilerinin kim tarafından değiştirildiği muamma fakat her şekilde de bu sorun karşı tarafı ilgilendirmediğinden parayı göndermek zorundaydım.

Şahıs da şikayetini alacağını iletmişti bana ama sürekli ertelediği için mahkemelik olduk. Mahkeme başladıktan sonra da yanlış anlaşılma olduğuna dair dilekçe verdiğini, duruşmaya çıktığında da yanlış anlaşılma olup, şikayetinden vazgeçeceğini söyledi ama ne olur, ne biter bilmiyorum.

Ben şu an üniversitede okuyorum, 2. sınıftayım ve derslerimde çok başarılıyım. Arkamda bir ailem yok. Babam 22 yıldır cezevinde, annemle de beni akrabalarımıza bırakıp başka biriyle evlenip, gittiği için 13 yaşımdan beri görüşmüyoruz. 10 senedir babaannemin yanında kalıyorum. Benim 13 yaşımdan 18 yaşıma kadar yani 5 sene boyunca dayak yemediğim gün olmadı. Amcam karısına sinirlenirdi beni döverdi, oğlu sigara içerdi, ben sigara içmediğim halde sen alıştırdın onu diye yine beni döverdi. Elimi yüzümü yıkamaya banyoya giderdim, ne dolaşıyon diye yine dayak yerdim. Dayak yediğim için evden kaçardım, kaçtığım için yine dayak yerdim. 18 yaşıma geldiğimde babaannemle birlikte kiraya çıktığımızda ancak kurtulabildim elinden. Bunları bana acıyın diye anlatmıyorum, acınacak bir durumda değilim. Benin bu şartlar altında bile bir gün dahi isyan etmediğimi, kötü bir alışkanlık edinmediğimi bilin diye yazıyorum. Ben adi bir hırsız olsam 23 yaşına kadar illa ki bir olayım olurdu fakat olmadı, bugüne kadar da olacağını zannetmezdim. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum, lütfen yardımcı olun bana. Kaç gündür uyku uyuyamıyorum doğru düzgün. Bunu laf olsun diye de demiyorum, gerçekten her an, her saniye aklımdan çıkmıyor. Başkalarının karşısına böyle adi bir suçlamayla çıkacak olmaktan çok utanıyorum.

En büyük hayalim olan öğretmenlik, hiç bir günahım yokken benden çalınabilir. Lütfen bir avukat veya bu işleri bilen biri bana yardımcı olsun, Allah rızası için yalvarıyorum.

Bugün birkaç foruma daha konu açtım, IP tespiti yapılarak kimin çaldığı ya da ne olduğu bulunur diyorlar ama mail adresi hatırımda yok. Oyunda zaten telefonda oynanan bir oyundu ve hesabı 2 sene önce açmış, 1 seneye yakındır da oynamıyordum. O yüzden tespitinin yapılması imkansız.