iyi Çalışmalar benim avukat arkadaşlara sorum.

Silahla yaralanma olayından kapatılan malatya 3.agır c.mahkemesinde magdur olarak taraftım polis refakatinde katıldığım ilk mahkemeye magdur olarak ifade verdim sanıklardan şikayetçi olmadım.daha sonraki mahkemelre katılmadım sanıklardan birisi kendi dövdüğü darp ettiği başka bi vatandaşı benim dövdüğümü gasp ettiğimi söylemiş ben müşteki sanık olmuşum mahkeme gıyabımda soruşturma yapmış bana avukat tayin etmiş suçlamadan da avukattan haberim yoktur.aradan 2 .3 yıl kadar gecti karar mahkemsine katıldım hakim yüzüme cezamı okudu şaşırdım tabi son söz sordu bu sucla benm alakam yok dedım iftira eden adamın ifadesini okudu yalan söylediğini söyledim o şahısda x kişiyi kendisinin dövdüğünü bana iftira ettiğğini söyledi ama bu mahkemeden 8 yıl ceza aldım.şimdi bi avukat tuttum fakat tuttugum avukat bana iftira atan adamında avukatı anayasa mahmesine 1 yıl önce dilekçe yazdı halen cevap yok avukatımada güvenim sarsıldı hangimizi kurtarıcak bana iftira edenimi benimi ikimiz için orta yol mu arayacak şaşırdım kaldım hiç suçum yokken magdurken sanık olup yagmadan 6 örgüt üyeliğinden 2 sene ceza aldım.ne yapmam lazım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum günlerce komada yattım hastahanelerde yattım onamı yanayım 8 yıl cezayamı yardım edecek birisi bi avukat arkadas varmı acaba.