Merhabalar adım yakup.Benmi Şansızım yoksa şansmı benden yana değil bilmiyorum ama bundan tam 1 yıl önce okuldaki kamu mallarına zarar vermekten dolayı 5 yıl denetim altına alınma kararı cıktı(Mahkemede) . bu konu ile ilgili fazla bi ayrıntıya girmek istemiyorum çünkü; asıl konu bu değil

daha bu gün gerçekleşen saçma sapan bir olay oldu. okuldaki birini ufakta olsa tartakladım fazla deil ne kavga ne vuruşma nede birşey sadece ufak bir tartaklama...
oğlanın babası felan geldi sizi adliyeye verecem dedi tabi benim kafa 1 dünya oldu....korkudan ne yapacağımı bilemedim ve bu konuyu açmak ve siz değerli insanlardan ufakta olsa bir bilgi almak istiyorum...
gelelim asıl meseleye daha yaşım 17 ve eğer babası adliyeye gidip şikayetci olursa ben ne olurum bilmiyorum.zaten bu konuyu yazmamın asıl sebebi bu. daha lise 3 bir öğrenciyim ve okulun en başarılı en çalışkan yani ygs , lys 'e çalışan bir kişiyim..yani ileride inşallah güzel bir meslege gidicem buna inanıyorum ama eğer 2.kez bir mahkeme daha olursa ki bence büyük bi ihtimal olucak benim sonum ne olur.
hakim bey 5 yıl denetim koydu ve bana suça sürüklenen çocuk cezası verdi...
ve şimdide bir mahkeme daha....
lütfen söyleyin bana bu işten yırtabilme ihtimalim var...bu yeni mahkemede fazlada suçlu değilim. inşallah oğlanın babası adliyeye gidip şikayetci olmaz.
ha diyelimki oldu ozaman bunun sonucları ne olacak.5 yıl denetim daha ben ilk yılında tökezlemiş olacağım...of of çok kötü bir durumdayım lütfen acil acil çok çok acil biri bu konuda imdadıma yetişsin ve beni aydınlatsın.
Şimdiden ÇOK Çok.... teşekkür ediyorumm.. saygılarımla.

(Eğer Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Lütfen Kusura Bakmayın.)